woensdag 16 januari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hennie Averdijk doet het weer!

  • zondag, 13 mei 2018 14:37
  • Geschreven door 

Hennie Averdijk won zaterdag ook Charleville Mézières, de 5de Vitesse vlucht op het programma. Ook dit keer kregen de duiven het niet cadeau, al was het niet zo zwaar als vorige week. Toen hadden de duiven oost/ noord oostenwind, nu hadden ze eenoostzuidoosten wind. Het was wederom Hennie Averdijk die met de eer ging strijken.De duiven werden om 8.15 uur gelost en hadden weer een goed vertrek.De eerste duif van PV de Witpen die de 303 km wist af te leggen was net als vorige week van Hennie Averdijk.Hij was om 11.54.15 terug op het hok.

 

De eerste 10 waren als volgt:
1-7-10 Hennie Averdijk
2-5-6-9 Jan Rupert
3-4 Bennie Rupert
8 Gerard Wielens

Laatst aangepast op zondag, 13 mei 2018 15:03
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Poll: Vuurwerkvrije zones in Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Blijf uit de buurt van negatieve mensen

Zij hebben een probleem voor iedere oplossing

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren