dinsdag 16 oktober 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hennie Averdijk wint eerste midfondvlucht

  • zondag, 06 mei 2018 22:41
  • Geschreven door 

Op zaterdag 5-5-2018 stond alweer de eerste midfondvlucht op het programma.
Dit betekent dat de duiven een stukje verder moeten vliegen. De eerste midfondvlucht van dit jaar was vanuit het Franse plaatsje Laon.
Voor de duiven van de Witpen betekende dit, dat ze zo’n 354 km moesten vliegen.
De duiven werden om 9.30 uur gelost en hadden een goed vertrek. Met een oost-noord-oosten wind werd het voor de duiven een pittige vlucht.
De eerste duif die het thuis honk wist te bereiken was van Hennie Averdijk. Hij was om 13.37.57 terug en daar mee de eerste van de Witpen.
De eerste 10 waren als volgt:
1-6-8-10 Hennie Averdijk
2-3 Bennie Rupert
4-5-7- Jan Rupert
9 Rudie/Stan ten Thije

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Reactie

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

“Wat me het meest verbaast bij de Westerse mens is dat hij zijn gezondheid opoffert om veel geld te verdienen. Vervolgens offert hij zijn geld weer op voor zijn gezondheid. Dan is hij weer bezorgd over de toekomst en geniet niet van het heden. Met als gevolg dat hij niet in het heden; maar ook niet in de toekomst leeft. Hij leeft alsof hij nooit zal sterven terwijl hij nooit geleefd heeft”
Dalai Lama

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren