WVV’34 maakt zich op voor mogelijk kampioensduel in Beckum

WVV'34 gaat mogelijk een historische zondag tegemoet. Na het kampioenschap in 2009 (4e klasse B) en 2013 (3e klasse C) kan het zich mogelijk opmaken voor opnieuw een kampioenschap. Wel moet er dan gewonnen worden van buurman TVO en moet naaste concurrent GFC verliezen. Zij staan echter op een enorme achterstand en is het slechts een kwestie van tijd dat het vonnis voltrokken wordt voor de nummer 2, of het moet heel raar lopen. Makkelijk zal het echter niet worden morgen, gezien het feit dat TVO nog meedoet in de subtop en het wat goed te maken heeft op het duel eerder dit seizoen tegen WVV'34. Toen kwam het na een 3-0 achterstand nog knap terug tot 3-2, waardoor het dit weekend kansen ruikt. Gijs Pierik van WVV'34 blikt vooruit: "De selectie staat er goed voor. Afgelopen weekend hebben we niet gevoetbald, maaar wel heel goed kunnen trainen. Ik denk dat het een spannende wedstrijd wordt. TVO heeft een goede reeks neergezet, dus zij zullen ook volle bak voor de winst gaan. Ik denk dat we zondag eerst zelf vol voor de winst moeten gaan en dan zien we wel verder wat het heeft opgeleverd."

Broertje van Gijs, Tom Pierik, behoort ook tot de selectie van WVV'34. Hij denkt echter zondag al groot feest te hebben. "Ik denk zeker dat WVV'34 1 zondag kampioen gaat worden. Enter speelt nog tegen degradatie en doet er alles aan om punten te pakken en één punt is genoeg als wij winnen."

Eén famlie maar wisselende voorspellingen. Als we terug gaan in de historie belooft het weinig goeds voor de thuisploeg. In het seizoen 2005/2006 troffen beide teams elkaar voor het laatst in competitieverband. Toen won WVV'34 met 2-3 van TVO.