zondag 15 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WHC verliest in zinderend duel van Overwetering: 22-21

  • zaterdag, 13 januari 2018 21:08
  • Geschreven door 

WHC heeft vanavond een zeer nipte nederlaag geleden in Olst tegen Overwetering. Na een ruststand van 11-9 werd het 22-21. De eerste 5 minuten speelde WHC goed en kwam op een 1-4 voorsprong. Vervolgens kwam Overwetering terug tot 5-5 en daarna ging de wedstrijd gelijk op, 6-6. 8-7 8-8. De laatste minuut en liep de thuisploeg uit naar 11-9 en na rust naar 13-11. Vervolgens kwam WHC sterk terug tot 14-14 en zelfs op voorsprong, 14-15. De wedstrijd ging weer gelijk op: 15-15, 16-17, 19-19. Vlak voor tijd werd het reuze spannend. Met nog minder dan een minuut te spelen stond het 21-21. Een halve minuut voor tijd maakte de thuisploeg echter de 22-21. Theo van der A over het duel: "Toen hadden nog één aanval en in de laatste 10 seconden gooiden we op de paal. Een gelijkspel was vanavond verdiend geweest maar we konden met opgeheven hoofd de wedstrijd afsluiten. We hebben gevochten voor elke bal en hebben een goede wedstrijd gespeeld."

Speelster Eva Keuper over het duel: "Het liep de hele tijd gelijk op! Hun hadden een speelster die het spel maakte. Wij hadden moeite om haar te verdedigen! Helaas maar we hebben goed gevochten!"

Oud-gediende Ester Tuinte: "Echt zuur dit verlies. Helaas kon Manon niet mee doen door een blessure en ook Monique kon niet meedoen. Blij dat Lieke Velthuis, Rikke Brummelhuis en Jolien ten Thije meededen, bedankt! Toch kwamen we net tekort. Een gelijkspel was terecht geweest maar mocht niet zo zijn! Hebben wel ontzettend gevochten en mooie aanvallen opgezet. Ook verdedigend was het prima maar helaas trokken aan het kortste eind."

glas1

glas2

glas3

glas4

glas5

Laatst aangepast op zaterdag, 13 januari 2018 22:01
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren