WVV’34 heer en meester

De eerste wedstrijd van 2018; Het was kat en muis vandaag in en tegen FC Eibergen dat eindigde in een 0-2 overwinning voor de Hengeveldenaren, doelpunten Gijs Pierik en Wouter Horstink. Op een fraai (onterecht) afgekeurd doelpunt van oud WVV-er Kevin van Lieshout na was de uiterst verdedigende thuisploeg 90 minuten lang niet in staat om enig gevaar te stichten in de sterke Wegdamse defensie. Paal (Remi Leferink) en lat (Tom ten Breteler) stonden een grote score in de weg, ook de speler op doel bij Eibergen wist menig kans om zeep te helpen van de groen gelen (de keeper van de thuisploeg viel na 35 minuten uit met een hamstringblessure).
WVV, met geen enkele zwakke schakel binnen de gelederen had zichzelf meer moeten belonen.