zondag 15 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WHC enthousiasmeert jonge Hengeveldenaren met handbalclinic

  • vrijdag, 12 januari 2018 21:39
  • Geschreven door 

Vrijdag 12 januari verzorgde WHC haar jaarlijkse handbalclinic voor de basisschool leerlingen in de Marke. De groepen 2 t/m 5 stonden allen klaar om de handbalspellen uit toevoeren. Onder leiding van 1e speelster Nieke Stortelder lieten de kinderen hun handbalskills zien. Ieder werd uitgedaagd de basistechnieken goed uit te voeren en natuurlijk ontbrak het spelelement niet. Wat een enthousiasme en samenspel hebben we gezien. Voor groep 2 was deze ochtend een geheel nieuwe ervaring, zij kwamen speciaal voor deze Clinic richting de sporthal. Normaal gymmen zij op school, dus zij keken hun ogen uit en de sporthal was bijna te klein voor ze. Opvallend deze ochtend was dat vooral ook de jongens lieten zien hoe goed hun balgevoel is en hun enthousiasme voor deze sport.

Iedere leerling kreeg naderhand een uitnodiging mee naar huis om 3x vrijblijvend te komen kijken en mee te trainen op de kennismakingstraining. Startdatum maandag 22 januari 16.45-17.45 uur. Opgave verloopt via [email protected] Zo krijgt ieder de mogelijkheid te ervaren wat handbal inhoudt en wie weet is handbal echt een sport voor jou! Al met al kijken we terug op een succesvolle sportieve ochtend!

KLIK HIER VOOR DE FOTO´S.

Laatst aangepast op vrijdag, 12 januari 2018 22:00
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren