zondag 15 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Cupido boekt moeizame 3-2 overwinning op Dynamo Neede

  • vrijdag, 12 januari 2018 23:55
  • Geschreven door 

De Cupido dames pakten vanavond 3 punten op Dynamo Neede 1, de degradant uit de promotieklasse. De wedstrijd kwam moeizaam op gang, de groen gelen leken nog enigszins in de vakantie modus. Het lukte niet om het eigen spel te spelen, de eerste set eindigde dan ook met 19-25. In de 2e set moest het spel beter en vooral feller. Deze opdracht werd goed uitgevoerd, ze konden een terechte 25-19 van het scorebord noteren. Volle bak gaan voor een 3-1 overwinning was het hoofddoel en het tevens hoogst haalbare:

cup dyn 19

De 3e set waren beide teams aan elkaar gewaagd. Zowel Dynamo als Cupido wisselden elkaar af op het scorebord, dit met Anouk Beuving binnen de gelederen die als debutant haar eerste minuten maakte. De eerste actie was een pracht pass en zo vervulde ze haar taak goed. Uiteindelijk trokken de Hengeveldse dames aan het kortste eind: 23-25.

De 4e moest toch het onderste uit de kan om voor een 5 setter te gaan. Ook routinier Elles Brummelhuis wist een goede invalbeurt te maken door Anouk Vehof te vervangen. Lotte Rotink: ”En mooi dat dit goed uit pakte: 25-20! Doorknallen in de 5e set! Met een eindstand van 15-8 hebben we uiteindelijk overtuigend de wedstrijd naar ons toe gehaald!”

Weer 3 weken rust, de volgende wedstrijd staat gepland op zaterdag 3 februari in Barchem!

 

KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S

Laatst aangepast op zaterdag, 13 januari 2018 01:27
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

local bitcoin portland http://bef.nu/index.php?nlwueq=bitcoin-calculator-graphics-card view it
important link digitalfox.se/wp-list.php