zondag 15 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mike te Wierik: "Ik kan niet wachten de honden weer te zien"

  • vrijdag, 12 januari 2018 13:00
  • Geschreven door 
Foto: TC Tubantia Foto: TC Tubantia

Mike te Wierik verblijft momenteel met zijn club FC Groningen in het zonnige Spanje. Hij kan echter niet wachten om zijn honden terug te zien. Een van de dingen die Te Wierik het meest miste toen hij vorig jaar het ouderlijk huis in Hengevelde verliet, was de hond Shadow. Daarvoor vond de verdediger een oplossing, want de Schotse collie Buddy, ook een Lassie-hond, leeft tegenwoordig met hem onder één dak. ,,Ik had Shadow twee weken thuis, omdat mijn ouders op vakantie waren. Na de wedstrijd tegen Heerenveen namen ze hem weer mee. De ochtend erna kwam ik beneden. Toen dacht ik, dit is wel heel erg kaal zo. Een hond praat niet terug, maar de muren al helemaal niet."

Toevallig werden er in Veendam die dag puppies aangeboden die in dezelfde week het nest mochten verlaten. ,,Alsof het zo moest zijn. Ik ben er zo blij mee. Buddy is echt mijn vriend geworden. Ik ken inmiddels de halve buurt door de hond. Als ik weg ben, zoals nu, is hij bij mijn ouders. Ik kan niet wachten om de honden zondagavond weer te zien. Ik ga rechtstreeks naar Hengevelde. Ook voor de groente, de aardappels en een stukje vlees van mijn moeder. Daar kan ik me echt op verheugen."

(bron: Dagblad van het Noorden)

Laatst aangepast op vrijdag, 12 januari 2018 13:08
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren