zondag 15 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Koploper dames 1 Cupido start 2e seizoenshelft

  • vrijdag, 12 januari 2018 06:28
  • Geschreven door 
Op de foto de thuiswedstrijd van afgelopen seizoen die met 3-1 gewonnen werd Op de foto de thuiswedstrijd van afgelopen seizoen die met 3-1 gewonnen werd

Na een zeer succesvol eerste seizoenshelft, start vanavond het vervolg van de competitie. Gelijk een pittige wedstrijd want het eerste damesteam van Dynamo Neede komt op bezoek. De uitwedstrijd in Neede werd door de meiden van trainer Ben Trof met 3 -1 gewonnen. Trainer Ben Trof: “Dit betekent niet dat we ook vanavond maar even de wedstrijd naar ons toe kunnen trekken. De geroutineerde spelverdeelster is terug bij Neede en dat maakt wel enig verschil. We zullen dan ook het spel van Dynamo moeten ontregelen en zelf doen waarvoor we in het veld staan. We zijn ook min of meer aan onze stand verplicht, en zeker ook verplicht aan het trouwe publiek, de punten in Hengevelde te houden. De doelstelling blijft promotie naar de promotieklasse en het liefst via een kampioenschap. We missen Maureen nog vanavond, maar gelukkig is Marieke Beuving weer terug na een enkelblessure. Ellis Brummelhuis van dames 2 en de piepjonge Anouk Beuving van meisjes A zullen het team vanavond completeren”.
Als mini van de week is vanavond Renske ter Doest bij het team.
Hieronder de stand:

stand c

Laatst aangepast op vrijdag, 12 januari 2018 06:33
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren