zondag 15 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bedrijvenvolleybaltoernooi Hof van Twente op 27 januari ook voor buurt- en vriendenteams! Opgeven kan nog

  • woensdag, 10 januari 2018 05:01
  • Geschreven door 

Voor de 20e keer houdt volleybalvereniging Cupido uit hengevelde in het laatste weekend van januari het altijd gezellige bedrijvenvolleybaltoernooi voor bedrijven in Hengevelde en heel de Hof van Twente. Zin in een gezellige, sportieve en leuke avond met je collega's, geef je dan snel op. Geen enkel bedrijf hoeft dit toernooi te missen, omdat er weer gekozen kan worden uit twee avonden: vrijdag 26 en zaterdag 27 januari. Ook buurtteams en vriendenteams kunnen deelnemen aan dit gezellige en sportieve toernooi. Vanaf 19.00 uur wordt iedereen ontvangen met koffie. De wedstrijden worden gespeeld in sporthal de Marke en beginnen rond 19.30 uur. Een team moet uit minimaal zes personen bestaan en er meoten altijd minimaal twee dames gelijktijdig in het veld staan. De kosten bedragen 40 euro per team. Opgeven graag voor 20 januari per mail naar: [email protected]

Laatst aangepast op dinsdag, 09 januari 2018 20:44
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

rangerdiaries.com/wp-list.php rangerdiaries.com blog here