zondag 15 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Arjen Schottink goede eindklassering in Najaarscup 2017

  • dinsdag, 05 december 2017 11:28
  • Geschreven door 

Dit jaar werd voor de 9e keer  samen gevist in de najaarscup door Hengelaarvereniging Het Simmetje Diepenheim en de Brasem uit Lochem, met aangevuld enkele vissers uit Laren en Holten. Er was een deelnemersveld van 19 fanatieke wedstrijdvissers, Hengeveldenaar Arjen Schottink werd 6e in de eindklassering. Er werden twee wedstrijden in de Oude Ijssel  en vier  wedstrijden in het Twentekanaal gevist. De beste wedstrijd (2e) is gevist in de Oude IJssel bij de Mulrabrug (Schapenweide) in Hoog Keppel. Daar werd door iedereen redelijk wat vis gevangen, maar over alle wedstrijden gezien, waren de vangsten minder dan gehoopt. Er werd dit jaar wel meer gevangen  dan het jaar er voor. Over 6 wedstrijden vissen, het was nog spannend tot aan de laatste wedstrijd,  werd uiteindelijk Ronald van de Haar uit Diepenheim de nieuwe kampioen van de najaarscup 2017. In totaal werd er 111330 gram vis gevangen. Het was zéér  geslaagd en na een gezellig samenzijn bij café Bousema te Lochem,  werd daar de nieuwe kampioen gehuldigd en gingen alle vissers voldaan met een presentje huiswaarts.
Hierbij de nummers 1 t/m 7:

 

1.  R. van de Haar (Diepenheim)     93 punten (8510 gram)
2.  F. Wijerink (Diepenheim)      91 punten (8310 gram)
3.  D. Bargeman (Laren)                       89 punten (9705 gram)
4.  T. Jansen (Diepenheim)                  89 punten (8860 gram)
5.  B. Groot Obbink (Holten)          88 punten (6775 gram)
6.  A. Schottink (Diepenheim )            85 punten (6420 gram)
7.  B. Kroon (Laren)                               84 punten (8435 gram)  

                                         
De verdere uitslagen en stand kunt U vinden op de site: www.hetsimmetje.nl of: www.debrasemlochem.mijnhengelsportvereniging.nl .

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren