zondag 15 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Doeschot b.v. Constructie & Plaatwerk nieuwe sponsor Cupido

  • vrijdag, 06 oktober 2017 23:08
  • Geschreven door 

Vanavond was het dan eindelijk zo ver: De officiële overhandiging van de prachtig mooie, veel besproken trainingspakken voor dames 2. Veel besproken vanwege het feit dat vele Cupido leden het team benijden vanwege de nieuw kleding die beschikbaar zijn gesteld door de eigenaren Roy en Martijn Doeschot. Vanavond waren beide met kinderen aanwezig in sporthal de Marke voor de overhandiging en natuurlijk de teamfoto!
Families Doeschot: “Namens het team nogmaals hartelijk dank, al hadden we dit liever gedaan inclusief een overwinning vanavond!” (0-4 nederlaag thuis tegen Devoco red.)

cup doeschot 1 met logo

Doeschot b.v. is een familiebedrijf met 40 jaar ervaring in de metaalsector en houdt zich met name bezig met het vervaardigen van constructiedelen voor de staalbouw, gemonteerd met dak- en wandbeplating. Daarnaast zijn ze uw partner voor het construeren van plaatwerk, de toelevering van diverse constructiedelen (m.n. lasersnijden en kantwerk), het ontwerpen en vervaardigen van trappen en klein constructiewerk.
doeschot

Laatst aangepast op zaterdag, 07 oktober 2017 11:39
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren