WVV’34 treedt aan met Remi Leferink op het middenveld

WVV’34 ontvangt morgen om 14.00 uur thuis tegen Juventa’12. De club is ontstaan uit een fusie tussen de voetbalverenigingen SV Omhoog en WVV Wierden. Na de 4-0 overwinning van de groen gelen op Eilermark volgde een uiterst teleurstellende nederlaag tegen het laag geklasseerde Tubanters. Trainer Rene Hoekstra, hoe ga je het doen zondag? “Er verandert niet zo veel, behalve dat Bas Assink en Remi Leferink wisselen van positie, dus Remi staat bij WVV voor het eerst op het middenveld. Bij HSC’21 heeft hij daar ook vaak gestaan. De inzet in vergelijking tot afgelopen zondag moet wel beter, dat lijkt mij duidelijk!” Wouter Horstink maakte deel uit van de basiself dat een 3-0 nederlaag leed:

Spits Tom ten Breteler is nog een vraagteken, hier in actie in de uitwedstrijd die in 1-1 eindigde

Wouter: “Na de enorme tegenvaller van zondag hebben we deze week goed getraind. Zondag thuis tegen Juventa gaan we vol voor de drie punten want die moeten we pakken. De sfeer in de groep is onverminderd goed, daar zal het niet aan liggen!”

De wedstrijd begint om 14.00 en de scheidsrechter is dhr Scheggetman

Aanvaller Jesse Beukert, morgen actief in WVV 2 heeft te kennen gegeven volgend seizoen terug te keren naar het Deldense Rood-Zwart