WHC C1 ongeslagen kampioen

Wat ze in het zaalseizoen net niet is gelukt, hebben de dames in het veldseizoen maar mooi geflikt! Ongeslagen kampioen worden! Door de gewonnen wedstrijd op 25 mei tegen Bornerbroek, wisten ze dat het niet meer mis kon gaan. Ze konden dus gisteren relaxt de wedstrijd tegen Olympia beginnen.

Maar niets was minder waar, de meiden waren toch lichtelijk nerveus en de eerste acht minuten is er van beide kanten dan ook niet gescoord! Onder het toeziend oog en duidelijke coaching van trainer Ron Melgert begonnen de meiden in te zien dat ze lekker moesten gaan handballen en spelen zoals ze het hele seizoen gedaan hebben.

Het werd dan ook binnen een mum van tijd 4-0 met prachtige goals uit mooie aanvallen. Olympia vocht voor wat het waard was, waardoor de ruststand 10-6 in het voordeel van WHC was. Ron spoorde de meiden tijdens zijn peptalk aan om nog meer druk te zetten en vooral te gaan genieten van de laatste helft met dit team.

De tweede helft begon en verdedigend lieten we af en toe nog wat steken vallen, waardoor Olympia op een gegeven moment zelfs terug kwam tot 14-12! Dit konden onze dames van C1 natuurlijk niet over hun kant laten gaan en vervolgens werd er goed en aanvallend gehandbald.  Met een mooie eindstand van 20-14 konden ze beginnen aan ons kampioensfeest!

Door de aanwezigheid van vele ouders, vriendinnen, opa's en oma's, het jeugdbestuur en andere teams van WHC konden we er extra van genieten. Ook namens de redactie van harte proficiat!

We willen dan ook al deze mensen en onze shirtsponsor HEBO bedanken voor wederom een geweldig seizoen.