WHC en Cupido organiseren sportplaatjesactie

Altijd al gedroomd om je eigen gezicht en die je clubgenoten als een echte sportheld op een sportplaatje te zien? En proberen om jouw album vol te krijgen! Binnenkort gaat het allemaal werkelijkheid worden in Hengevelde, want Supermarkt Spar, Bakkerij Nollen, Slagerij Brummelhuis, De Bazar van Jon, volleybalvereniging Cupido en handbalvereniging WHC gaan samen in het kader van de jubilea van beide sportverenigingen deze sportplaatjesactie opzetten. 

WVV'34 organiseerde in haar jubileumjaar (2009) ook al een dergelijke actie.
Het is de bedoeling dat er een uniek boek wordt gemaakt met info over de clubs en natuurlijk een plaatje van iedere actieve sporter. Van pupil tot senior en een ieder die daar tussen zit. Zo ontstaat er een collectors item waar de sportverenigingen Cupido en WHC in zijn opgenomen.

Inmiddels is er een werkgroep gestart met de voorbereidingen. De planning is dat de fotodag gaat plaatsvinden op zaterdag 14 juni. Er worden dan zowel teamfoto’s als individuele foto’s gemaakt. Van de foto’s worden stickers gemaakt en van een aantal leden wordt deze ook gebruikt om er een prachtige poster van te maken voor de aankleding van de diverse winkels en voor eventuele andere promotionele doeleinden in bijvoorbeeld de lokale media. Voor deze drie mogelijkheden dien je wel eerst je handtekening te zetten. De gemaakte foto’s worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Als je niet hebt getekend, dan kan je helaas ook niet op de foto! Leden die 18 jaar en ouder zijn, moeten zelf hun handtekening voor akkoord zetten. Een ouder of verzorger dient te tekenen voor iedereen die jonger is. Deze kun je inleveren bij je train(st)er.

De sportactie zal starten in de supermarkt in week 37 van 2014. Daar waar nodig zal nadere informatie volgen, maar voor vragen kan je bij Helga de Wijs-Broshuis terecht (helgabroshuis@hotmail.com 06-47194802.