WVV´34 verliest oefenwedstrijd van Bon Boys

WVV´34 heeft vanavond op het eigen kunstgrasveld een nederlaag geleden tegen Bon Boys. Het werd 1-2 voor de ploeg van Jeroen Kiepman, uitgerekend de man die WVV'34 voor het eerst in de geschiedenis naar de 2e klasse loodste. De nederlaag leek ingecalculeerd, want er stonden bijzonder veel namen in het elftal van Du Gardijn die normaliter niet tot de eerste 11 behoren.
Het werd voor rust 0-1 voor de gasten, dit na een fout van aanvoerder Wouter Roescher. Hij kon een bal in de opbouw niet kwijt en verloor de bal. In de 37e minuut trok Hamoudi Jaafil de stand gelijk na goed voorbereidend werk van Wouter Horstink.
Na rust waren er net als in het eerste bedrijf weinig uitgespeelde kansen. Bon Boys werd nog wel enkele malen gevaarlijk, echter grensrechter Marc ten Heggeler wist deze kansen onschadelijk te maken door veelvuldig de vlag op te steken. Dit leverde zowel bij het publiek van Bon Boys als van WVV'34 gefronste wenkbrauwen op.

Hierdoor leek het duel op 1-1 te blijven steken, totdat vlak voor tijd de WVV-doelman Kevin Smit aan de noodrem moest trekken. De speler van Bon Boys kon door de charge het duel niet afmaken, maar zijn blessure leek op het eerste oog niet heel ernstig. Een penalty was het gevolg, welke de 1-2 eindstand op het scorebord bracht.