Cupido zegeviert in eerste competitiewedstrijd

Na een goede voorbereiding vertrokken de dames van Cupido woensdag avond naar Hengelo Gelderland om hun eerste wedstrijd te spelen.  Met een positieve instelling gingen ze de eerste set in en wonnen deze vol overtuiging met 18-25. Het tweede bedrijf begonnen de dames van D.V.O de punten te pakken. Zo stonden de dames van Cupido al snel achter met een verschil van 6 punten. Na hard vechten met de koppies omhoog deze keer kwamen ze weer tot een gelijke stand van 15-15. Cupido wist dit helaas niet vast te houden en verloren deze set met 25-19. De dames van cupido wisten zich aan het begin van de derde set meteen weer te herpakken.

De passes werd goed gebracht waardoor er mooi aanvallend werd gescoord. De tegenstanders hadden hierop geen respons waardoor Cupido de set naar zich toe trok met 12-25. Om 4 punten mee naar Hengevelde te nemen, moesten ze de laatste set ook winnen. In het begin wisten de dames van D.V.O. Cupido nog bij te houden. Maar na een paar goede opslag beurten van Cupido zijn kant, kwam er een gat in de stand. Cupido ging door met een erg goed spel, deze set wonnen ze met 14-25.

De volgende wedstrijd vind plaats in Hengevelde op 25 september. Cupido zal het opnemen tegen de dames van Dash uit Vorden. Om 21  uur zal het eerste fluitsignaal klinken.