maandag, 31 augustus 2015 10:17

Trainer WVV’34 begint allereerste Meidenvoetbalschool in Oost Nederland

Geschreven door

Het begint op vrijdag 11 september, een serie van 10 trainingen voor voetballende meiden uit Oost Nederland. De Meidenvoetbalschool Twente heeft reeds 41 aanmeldingen binnen van enthousiaste meiden uit Gelderland en Overijssel die zich opgegeven hebben hiervoor.Meiden in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar kunnen zich opgeven om op de velden van vv Rigtersbleek deze trainingen te volgen.De trainingen zijn voor alle meiden geschikt, of ze nu pas beginnen met voetballen, of dit al een aantal jaren doen.Techniektraining zal het grootste onderdeel zijn van de trainingen, om er voor te zorgen dat de meiden steeds beter baas worden over de bal in hun aannames en verwerkingen van de bal, het passen, het passeren en het schieten.De trainingen worden gegeven door onder andere Joost du Gardijn:

Laatst aangepast op maandag, 31 augustus 2015 10:23
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.