Mike: ‘Tevreden met een punt’

Mike te Wierik heeft met FC Groningen heeft woensdagavond de thuiswedstrijd tegen Feyenoord gelijk gespeeld. De Trots van het Noorden en de Rotterdammers wisten ondanks een aantrekkelijke wedstrijd niet te scoren: 0-0. In de eerste helft kreeg FC Groningen de grootste kans via Tomas Suslov, maar zijn schot werd gekeerd door doelman Marsman. In de tweede helft was Feyenoord nog dichtbij de zege, maar Bryan Linssen raakte de lat en Luis Sinisterra de paal.

Mike te Wierik: Tja de, eerste helft hadden beide ploegen de nodige kansen, daar hadden wij ook zeker kunnen scoren. Maar de tweede helft was wel voor Feyenoord dus al met al tevreden een punt". 

Je speelde wederom op de rechtsachter positie, wat is de reden? En waar speel je het liefst?
“We nu speelden we eigenlijk met 3 centrale verdedigers maar ik moest vaak door op Sinisterra dus dat was op zich prima. Ik denk dat je hem niet echt gezien hebt, alleen een bal van buiten de 16 op de paal dus dat ging goed”.

Al een woonplek in Groningen of nog hotelovernachtingen?
Nee ik blijf nu nog af en toe in het hotel maar we zijn wel druk bezig met een huis/appartement, dat heen en weer rijden is wel vermoeiend elke dag".