zondag, 17 januari 2021 06:52

Seizoen WHC voorbij?

Geschreven door
Een volle tribune, het lijkt zo lang geleden Een volle tribune, het lijkt zo lang geleden

Het Nederlands Handbalverbond (NHV) heeft besloten de competities niet meer te hervatten. Dat is het gevolg van de verlengde lockdown vanwege het coronavirus. Promotie en degradatie komen daardoor te vervallen. Daardoor is ook het seizoen voor de handbalsters van de Wegdamse Handbal Club ten einde. Voorzitter Tim Leferink:
’Inderdaad, wij hebben hiervan ook kennisgenomen. Over een week hebben we het erover binnen het bestuur en TC. Dan zullen we aansluitend een reactie geven als er nieuws is. Voor de binnensporten is er op dit moment nog geen vooruitzicht/ perspectief en volgen we uiteraard de richtlijnen en volgen wij ook de berichtgeving. Veel meer kunnen we op dit moment niet helaas”.

Alternatieve competitie
De bond wil wel alternatieve competities opzetten voor verenigingen, maar die zullen op zijn vroegst pas in het weekeinde van 10/11 april aanvangen. "Het bondsbestuur is zich bewust van de teleurstelling die dit besluit met zich meebrengt, voor alle handballers die niks liever willen dan weer op het veld staan en de trainingen/wedstrijden hervatten", luidt een statement op de website.

Laatst aangepast op zaterdag, 16 januari 2021 11:58
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.