maandag, 14 september 2020 21:58

Jeugdkampioenen Wegdamse Tennis Club bekend

Geschreven door
Gisteren was het weer tijd voor de jaarlijkse clubkampioenschappen voor de jeugd. Met heerlijk weer en een goed humeur streden de jeugdleden voor een felbegeerde beker.
In de poule met de jongste deelnemers deden vier leden mee. Na een spannende strijd om de derde en vierde plek, won Levi Tuinte het met 1 puntje verschil van Diede Kuenenger. Om de eerste en tweede plek werd gestreden door Job Blokhorst en Tije Gering, waarbij Job er met de winst vandoor ging.
In de andere poule speelden de overige vijf leden de sterren van de hemel. Siebe Oude Meijers greep net naast een finale plek maar heeft zich toch van zijn beste kant laten zien. Mart Gering en Ties Kuenenger speelden een zeer spannende pot om de derde en vierde plek. Na een gelijke stand moest er zelfs een extra game worden gespeeld, waarbij Ties er met de winst vandoor ging. De finale werd gespeeld tussen ‘de Svennen’. Sven Assink nam het op tegen Sven Tuinte, waarbij eerstgenoemde er met een 2-1 winst vandoor ging!
Super gespeeld allemaal en onze felicitaties aan de winnaars 


Laatst aangepast op maandag, 14 september 2020 22:01
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.