maandag, 14 september 2020 09:22

W.V.V.'34 5 overtuigend winnaar van het Paul Wegdamtoernooi

Geschreven door

De afgelopen twee zondagen was het strijd en spanning op de velden van W.V.V.'34. Welk seniorenteam zou er dit jaar met de felbegeerde Paul Wegdam bokaal aan de haal gaan? 

Na de eerste ronde vorige week, stond W.V.V.'34 5 vol overtuiging bovenaan, maar feitelijk waren er op de tweede speeldag gisteren voor alle teams nog kansen. Maar W.V.V.'34 5 hield zich staande en na een overtuigende zege op W.V.V.'34 6, kon het niet meer mis gaan.... de bokaal was binnen! 

Het was Paul Wegdam zelf die de prijsuitreiking deed en de beker overhandigde aan de trotse aanvoerders Ronny en Raymond ten Dam, die samen met Arjan Asbreuk naar voren waren geroepen. Arjan werd door Paul speciaal gehuldigd, omdat het de allereerste keer in zijn ruim 30-jarige voetballoopbaan was dat hij een prijs heeft gewonnen. Gefeliciteerd Arjan en uiteraard ook de felicitaties aan W.V.V.'34 5 voor het winnen van de bokaal!

De eindstand na 4 wedstrijden: 
1. W.V.V.'34 5 - 9 punten
2. W.V.V.'34 4 - 7 punten
3. W.V.V.'34 6 - 1 punt

(bron: www.wvv34.nl

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.