dinsdag, 04 augustus 2020 13:44

Beachtennis op zaterdag 22 augustus, inschrijven mogelijk

Geschreven door

Op zaterdag 22 augustus vindt op het Hengeveldse strand weer het jaarlijkse Beachtennis toernooi plaats. Vanaf 16.00 uur brandt de strijd los op ons eigen stukje Wimbledon-Beach. ⛱ Vanaf 21.00 uur start de legendarische afterparty bij Café 't Kooltje, georganiseerd door Hengover! De details volgen…

Inschrijven is mogelijk via: www.hengover.nl/tickets. Wees er snel bij, want VOL=VOL!

Weet je niet precies wat Beachtennis inhoudt? Geen probleem. Klik op de onderstaande link voor een sfeerimpressie van de afgelopen editie.. https://www.facebook.com/watch/?v=516730289074263

*Teams: 2 tegen 2
*Kosten: €15,- euro per team
*Minimale leeftijd: 16 jaar

Wij houden rekening met de veranderingen en ontwikkelingen omtrent Covid-19 en houden ons strikt aan alle regels. Er zal onder andere voldoende desinfectie middel aanwezig zijn en we waarborgen de 1,5 meter afstand waar nodig.

Dit hoeft natuurlijk de pret niet te bederven! Daar gaan we samen voor zorgen.

0101

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.