vrijdag, 04 april 2014 00:00

Tom Brummelhuis naar HSC’21

Geschreven door

De Hengeveldse verdediger volgt hiermee de omgekeerde weg van aanvaller Hamoudi Jaafil die terug keert op het vertrouwde nest. Hoe is het contact tot stand gekomen Tom? “Twee jaren geleden was er al contact, toendertijd samen met Hamoudi. Ik heb toen gekozen om te blijven, hetgeen mij geen windeieren heeft gelegd met het bereiken van de tweede klasse. Mijn vertrek heeft dan ook niets te maken met het feit dat het momenteel minder gaat bij WVV’34. Wel heb ik gemengde gevoelens, ik verlaat een prachtige groep waar ik met veel plezier mee gevoetbald heb. Ik hoef ook absoluut niet gefeliciteerd te worden of zo! Ik heb namelijk zelf het initiatief genomen. Ik wil geen spijt hebben van dingen die ik niet gedaan heb, dat kun je beter hebben bij zaken die je wel hebt geprobeerd!”


Wat zijn je verwachtingen voor komend seizoen? Het is niet zo maar een stapje hoger maar een reuzenstap toch?
“Er is een gesprek geweest met onder andere Peter Visser en Gerrit Volmer, ik begin in het tweede elftal. Van daaruit gaan we bekijken of er nog rek in zit. Ik zal dan ook absoluut geen eisen stellen, ik kom voor mijn gevoel via de achterdeur naar binnen. Ik ben nu 23 jaar en klaar met mijn studie geschiedenis, dat speelde natuurlijk ook mee. Het zal wel aanpassen worden, dit heb ik ook ervaren bij de club in Amsterdam waar ik meetrain, ook actief in de tweede klasse overigens. Mijn uiteindelijke doel is natuurlijk wel om in dat eerste elftal te belanden”.

Hoe waren de reacties gisterenavond toen je het aan de groep mededeelde?
“De meesten hebben mij succes gewenst, maar zoals ik al zei; feliciteren hoeft niet omdat het mijn initiatief was. Ik heb er wel zin in, een aantal spelers van HSC’21 ken ik van het uitgaan. Dit heeft niets met mijn keuze te maken hoor! Die komt uitsluitend voort uit sportieve ambitie”. In het seizoen 2013-2014 speelt HSC'21 voor het derde seizoen in de topklasse. Nadat een jaar eerder promotie naar de nieuw gevormde Topklasse werd gemist, lukte het in 2011 wel. De aansluiting bij de top van het vaderlandse amateurvoetbal was daarmee weer gerealiseerd. Het afgelopen seizoen debuteerde HSC'21 met een fraaie vijfde plaats in de Topklasse.

Laatst aangepast op donderdag, 10 april 2014 20:14
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.