woensdag, 03 juni 2020 05:50

WTC de eerste rookvrije vereniging van Hengevelde

Geschreven door

De Wegdamse Tennis Club vindt het belangrijk dat tennissers in een gezonde en sportieve omgeving kunnen sporten. Voorzitter Marc Immink:
”Veel kinderen tussen de 6 en de 17 jaar zijn namelijk lid van een sportvereniging en daarmee is het een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. Op veel sportterreinen wordt buiten echter nog vaak gerookt, terwijl negen op de tien Nederlanders vindt dat sportterreinen waar kinderen sporten, volledig rookvrij moeten zijn. Als je aan sport denkt, denk je aan een gezonde sportomgeving. Roken past hier niet bij. Daarom vinden we het als bond belangrijk dat alle tennissers in een rookvrije omgeving kunnen tennissen. We hebben ook veel aanwas van de jeugd, dus het zal wel weer druk worden op de tennisbaan. We zijn in ieder geval weer blij dat we mogen tennissen, de lessen zijn weer gestart!”

Laatst aangepast op dinsdag, 02 juni 2020 10:54
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.