W.V.V.’34 verliest oefenduel van Enter

Met het carnaval in het vooruitzicht speelden W.V.V.'34 en sv Enter vanavond een oefenwedstrijd. in Hengevelde won sv Enter met 0-1 en gezien het spelbeeld was dat verdiend. De heren uit de gemeente Wierden speelden met veel overtuiging, gaf nauwelijks wat weg en was in een groot gedeelte van de wedstrijd de bovenliggende partij. De grensrechter uit het klompendorp gaf na 15 minuten de pijp aan Maarten; hij was het niet eens met scheidsrechter Paul ten Heggeler.
In de eerste 20 minuten waren het overigens nog wel de gastheren die het spel dicteerden. sv Enter moest terug op de eigen helft en speelde op de counter. Daarna nam sv Enter het initiatief over en kwam verdiend op 0-1. Het was Bent Wolters die na een aanval over de linkerkant met een afstandsschot de 0-1 scoorde.

In de tweede helft ging het spel gelijk op. W.V.V.'34 viel aan maar de defensie van sv Enter stond echter goed, speelde compact en gaf de tegenstander weinig ruimte om op te bouwen. Eindstand 0-1.