donderdag, 20 februari 2020 10:55

Twentse regioteam -13 (met Maud en Tess) tegen ADO Den Haag

Geschreven door

Afgelopen zondag speelden de meiden van het Twents regioteam U13 hun allereerste wedstrijd tegen niet de minste tegenstander; Ado Den Haag! Vanuit W.V.V.'34 spelen Maud Koster en Tess Doeschot mee in dit regioteam U13.

Er werd in 3 blokken van 25 minuten gespeeld. Ondanks de wind werd er door beide ploegen prima gevoetbald. De meiden wisten elkaar goed te vinden, terwijl zij elkaar nog niet goed kennen en van maar liefst 14 verschillende verenigingen zijn. Na in totaal 75 minuten gevoetbald te hebben was de eindstand 2-0 voor het Twents regioteam.

Meten met een BVO en dan meteen een mooi visitekaartje afgeven, goed gedaan en op naar de volgende wedstrijden, succes Maud en Tess!

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.