zondag, 19 januari 2020 14:40

W.V.V.'34 verliest van Barbaros en treft oud-topvoetballer

Geschreven door

Het hele land was in rep en roer, want Douglas moest zeven jaar geleden een paspoort krijgen om mee te kunnen doen in het Nederlands elftal. Hij liep een keer warm bij het grote Oranje maar tot een debuut kwam het nooit. Vorige week werd hij 32 jaar en speelt hij bij de amateurs van Barbaros. Zo ook vandaag in Hengevelde, waar Douglas met zijn team met 1-2 van W.V.V.'34 won. De eindstand was overigens al voor de rust bereikt. Voor de Hengeveldenaren scoorde Mahmoud Jaafil de enige treffer. Iemand die minder fortuinlijk was, was zijn broer Hamoudi. Hij werd van het veld gedragen (zie foto onder) met een ogenschijnlijk zware knieblessure. Hamoudi hierover: "Bij het landen kwam ik verkeerd terecht en hoor ik de knie weer knakken." Vooralsnog is niet bekend wat er precies aan de hand is, we wensen Hamoudi sterkte.
W.V.V.'34 kende op de domper van Hamoudi na een nuttig oefenduel met goede momenten waar ze op kunnen bouwen voor de competitie. Vooral na rust was goed te zien dat Barbaros voetballend een zeer goede tegenstander is. Hieronder enkele foto's.

welvaart1

Wat kilo's zwaarder dan in 2018 toen hij bij Sporting Lissabon vertrok. 


hamoudiveld
Hamoudi Jaafil verliet geblesseerd het veld. 

luchtremi
Remi Leferink gaat het kopduel aan met Douglas Franco Teixeira. 

Laatst aangepast op maandag, 20 januari 2020 17:33
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.