maandag, 19 augustus 2019 21:48

30 augustus Hoftoernooi in Goor

Op vrijdag 30 augustus vindt voor de 10e keer het Hoftoernooi plaats. Dit jaar wordt het toernooi georganiseerd door vv Twenthe. W.V.V.’34 1 is natuurlijk een van de deelnemers, net als sc Markelo, Rood Zwart, sv Hector, vv Twenthe, sv Delden, GFC, Bentelo en Diepenheim. De poule-indelingen zijn inmiddels bekend gemaakt. W.V.V.’34 maakt deel uit van poule B gezamenlijk met vv Twente en sv Delden. Op 30 augustus a.s. om 19.00 uur trapt W.V.V.’34 haar eerste wedstrijd af tegen sv Delden. De wedstrijden duren 25 minuten en het toernooi wordt die avond rond 22.00 uur afgesloten met de prijsuitreiking. Publiek is uiteraard van harte welkom!

Afgelopen vrijdag werden de duiven ingekorfd voor een vlucht vanuit Tienen. Echter bleek vrijdagavond op de heenweg al dat het weer in Tienen een lossing niet mogelijk maakte. Daarom is er vrijdagavond gekozen om dichterbij te gaan staan, namelijk in Tilburg. Omdat het zaterdag niet voldoende opklaarde werd er besloten om de vlucht uit te stellen naar Zondag en de duiven terug te brengen naar Gorinchem. Gorinchem is 123 km hemelsbreed vanaf Hengevelde. Om 14.45 zondagmiddag leek het voldoende opgeklaard en werden de duiven losgelaten. De eerste duif van de Witpen arriveerde om 16.03 terug op het hok van Bennie Rupert en had een snelheid van gemiddeld 95 km/h.

De eerste 10 waren als volgt:

1 Bennie Rupert
2-7 Gerard Wielens
3,4 en 6 Jan Rupert
5 Rudie en Stan ten Thije
8 Eduard ter Avest
9-10 Hennie Averdijk

W.V.V.’34 heeft vandaag op sportpark het Rupertserve de eerste oefenwedstrijd van het seizoen gelijkgespeeld tegen Witkampers uit Laren dat uitkomt in de derde klasse C. Beide formaties speelde met veel invallers waarbij Tim Kuipers vandaag zeer verdienstelijk zijn debuut maakte in de hoofdmacht.  Hamoudi Jaafil was na 15 maanden weer van de partij, centrale verdediger Tom Brummelhuis was na 5 jaar weer terug op het oude nest.
Na een fout in de laatste linie (Tom Brummelhuis) kwamen de Hengeveldenaren na 25 minuten op 0-1 achterstand, dit werd in de 39e minuut fraai rechtgetrokken door Lars Aarnink. Kort voor de thee was het Wouter Horstink die de 2-1 op zijn naam schreef. In de extra tijd van de tweede helft was het een frommelgoal die de eindstand van 2-2 op het scorebord bracht. Trainer Roy Workel:

Op zaterdag 7 september zal dit spektakel plaats vinden naast sporthal de Marke op de beachvelden; de organisatie ligt in handen van volleybalverenging Cupido. Net als voorgaande jaren start het jeugdtoernooi om 13.00 en voor de senioren klinkt het eerste fluitsignaal om 16.30. Als je mee wilt doen, geef je dan op via beach@cupido-hengevelde.nl ;
De jeugd t/m 12 jaar kan zich inschrijven voor zowel het volleybal als de voetvolley. Bij de senioren zijn er 2 categorieën, prestatie hier wordt 3 tegen 3 gespeeld en de recreatiepoule waar 4 tegen 4 gespeeld wordt. Na het sportieve gedeelte wordt er verder gefeest in de kantine van sporthal de Marke met een grandioze beachparty.
Tijdens het jeugdtoernooi zal de Nevobo aanwezig zijn met de “Join Volleybal Toer”. Hier kan men bijvoorbeeld meten hoe hard er een bal gesmashed kan worden, de sprongkracht kan gemeten worden en het leren duiken met een heus ballen kanon.
Kun je niet meedoen, kom gerust kijken of feesten tijdens de beachparty!
vrijdag, 16 augustus 2019 19:27

WHC zoekt jeugdtrain(st)er

WHC is op zoek naar een jeugdtrain(st)er voor de E1 en E2. Deze fanatieke meiden trainen op dinsdag en donderdag van 15.30-16.30 uur.

Mocht je interesse hebben, meld je dan aan bij Esther Tuinte of Petra Hoesstee.

Pagina 1 van 500