Afgelopen weekend zou het een druk weekend worden voor de duivenmelkers van de Witpen uit Hengevelde. Maarliefst 2 vluchten zouden er vervolgen worden. Op donderdagavond werden er 49 duiven ingekorfd voor de eerste dagfond vlucht van dit jaar. Dagfond betekent vluchten van 500km tot 750km, een flinke uitdaging voor de duiven.
Op vrijdag avond kon er worden ingekorfd voor de laatste vitesse vlucht vanuit Etroeungt, hier werden 185 duiven op ingekorfd. 

Een dezer dagen komt de gemeente de eikenprocessierups bestrijden op Sportpark Rupertserve. Alle eikenbomen op het sportpark worden door hen uiteraard bekeken, maar de eikenprocessierups is in ieder geval al waargenomen bij de eikenbomen bij het voetbalveld aan de Bretelerstraat, gehele Needsestraat, bij de papiercontainer en bij het kleine kunstgrasveld/handbalveld. 

Hierbij nogmaals een vriendelijk verzoek aan iedereen om hier alert op te zijn! 

(bron: www.wvv34.nl

Wegdamnieuws heeft op Scorito.com een Scorito GP-subleague aangemaakt met de naam ‘Wegdamnieuws in de race’, en wil je daar ook voor uitnodigen!
 
(Zaterdag en zondag live op een heeeel groot scherm bij 't Kooltje! Zie hieronder
 
Creëer een team van acht coureurs die je selecteert uit categorieën op basis van een budget. Zij scoren punten met hun kwalificatie- en race-uitslag. Per race stel je vier coureurs op, die extra punten scoren met de race-uitslag. De hoogte hangt af van hun categorie en de plek waarop je hem plaatst. Wat is er leuker dan je vrienden te laten zien dat jij over meer Formule 1-kennis beschikt dan zij? Start een subpoule, daag ze uit en versla ze allemaal!
 
Het spel werkt eenvoudig:

Arjen Robben is dé kandidaat om de aanvoerdersband over te nemen van Mike te Wierik. Dat bevestigt trainer Danny Buijs op het clubkanaal van FC Groningen. De terugkeer van Robben is 'de ultieme droom', aldus Buijs. "Geweldig, ik kijk er enorm naar uit", zegt Buijs (38) over de samenwerking met Robben (36). De aanvaller mag zijn rol grotendeels zelf invullen, laat de trainer doorschemeren. "Hij komt hier natuurlijk met een bepaalde status binnen, dat is de natuurlijke hiërarchie in een voetbalteam. Uiteindelijk is het nu zaak om hem fit te houden en steeds fitter te maken. Hopelijk kan hij dan op het veld laten zien wat hij in zijn mars heeft."

FC Twente begon enkele weken geleden met de verlenging van seizoenkaarten. De seizoenkaarten zijn in trek en er zijn er al veel over de toonbank gegaan. Toch zijn nog niet alle seizoenkaarten verlengd en dit kan nog tot en met vandaag. Het lijkt erop dat Hengevelde de club uit Enschede massaal de rug toekeert. Waren er vorig jaar nog 122 seizoenkaarthouders, op dit moment staat dit (volgens de cijfers van FC Twente) op 74. Dit betekent dat maar liefst 39% van de seizoenkaarthouders van vorig seizoen besloten heeft om niet te verlengen. Hiermee scoort in Twente alleen Markelo slechter met 40%. Glanerbrug kent daarentegen geen enkele afzegging, Beltrum slechts 3%, Groenlo 4% en Bentelo en Goor beiden 11%. Hieronder de actuele cijfers:

Pagina 1 van 511