dinsdag 19 maart 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

FC Groningen heeft voor de vijfde keer op rij gewonnen in eigen stadion. ADO Den Haag werd met 1-0 verslagen dankzij een eigen doelpunt van Lex Immers. Mike te Wierik hierover: "ADO van het kastje naar de muur getikt, dus een terechte overwinning. Het was geen beste wedstrijd, maar ik ben wel heel blij met de drie punten. Ik denk dat we niet veel weg geven, dat is het belangrijkste. Als je continue niet goed speelt dan ga je niet winnen, dan houdt het geluk een keer op. Ik denk dat het geen geluk is dat we zovaak de nul houden." Door de overwinning komen de Groningers op 35 punten. Mike: "Ja, het kan snel gaan. Dat is lekker en nu moeten we door!". Beide ploegen gooiden veel strijd in het duel. Scheidsrechter Dennis Higler deelde zeven gele kaarten uit.

W.V.V.’34 wist een zeer matige wedstrijd op een nog matiger speelveld (lees slecht) om te zetten in een 1-2 overwinning. De opdracht bij WVV was helder gezien het spelbeeld; Op zo’n slecht veld is voetbal van achteruit niet mogelijk dus zo snel mogelijk lan‪g met die bal. Toch kwamen de Hengeveldenaren al vroeg op achterstand. Na 13 minuten viel de 1-0 door een slippertje, op het middenveld wilde rechtsachter Martijn Baas voor de man komen en liet de tegenstander weg draaien. De 1-1 liet echter niet lang op zich wachten en viel in de 22e minuut door de man in vorm Randy Smit met een prachtige schuiver in de verre hoek. Het was Wouter Horstink die goed doordekte op de centrale verdediger en vervolgens Mahmoud Jaafil bij de 2e paal op de wenken bediende waarmee de 1-2 eindstand al na 28 minuten op het scorebord stond.
De tweede helft werd er een voor de uitblinkende doelverdediger Kevin Smit, trainer Roy Workel: ”Kevin heeft ons in de tweede helft op de been gehouden met enkele fabuleuze reddingen. Na de thee was het misschien niet goed van onze kant maar met een boel werklust hebben we de wedstrijd over de streep weten te trekken!”

WHC heeft vanavond in eigen huis met 25-21 gewonnen van Lettele. Een belangrijke overwinning die niet iedereen aan zag komen na de wisselvallige periode die WHC beleefde. Esther Tuinte, speelster van WHC hierover: "Voor ons was er eigenlijk niets te verliezen vandaag, we hebben goede afspraken gemaakt voor de wedstrijd. Lekker vrijuit spelen, vechten voor wat je waard bent en... voor Manel en ook Lois de zware opdracht om nummer 14 van Lettele mandekking te geven vanaf de 1e minuut. Dat was denk ik de meest belangrijke en goede keuze. Zij mocht niet in de wedstrijd komen en dat is gelukt. Klasse! We begonnen goed, kwamen gelijk op voorsprong en Lettele had eigenlijk geen enkele kans om in hun spel te komen. Door samen te vechten en te blijven geloven dat we het kunnen hebben we eigenlijk de hele wedstrijd voor gestaan. Ook als het even minder ging konden we ons weer goed herpakken! Deze overwinning geeft maar weer aan dat we helemaal niet onderin horen te spelen. We zijn ontzettend blij met deze belangrijke punten waar we samen hard voor hebben geknokt."

WHC ontvangt vanavond de nummer 1

  • zaterdag, 16 maart 2019 18:07

WHC speelt vanavond een thuiswedstrijd tegen Lettele. De ploeg van Herman Keppels  zijn compleet op Jolien ten Thije na, zij zit al een tijdje met een vervelende blessure en zal helaas dit seizoen ook niet meer in actie komen. Trainer van WHC Herman Keppels: “Vanavond spelen we tegen de koploper. Kijken wat het wordt en of we voor een stunt kunnen zorgen. We zullen echt top moeten spelen en hun een iets mindere dag hebben. We zullen zien waar we naar 60 min spelen staan!” Het duel in De Marke begint om 19.30 uur.

W.V.V.’34 Jo11 op weg maar iets unieks?

  • dinsdag, 19 maart 2019 05:23

Hoofdklasser W.V.V.’34 Jo11, verslaat in eigen huis koploper Ruurlo met dubbele cijfers! Daar kun je mee thuiskomen. (11-1) Nog nooit was een jeugdteam uit Hengevelde actief op dit niveau en nu staan de Wegdamse ‘mannen’’ na drie wedstrijden zelfs bovenaan. (KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM) Ouders dolgelukkig aan de stamtafel in de kantine nagenietend van een prachtig optreden, de tegenstander gedesillusioneerd achterlatend. Wat maakt het dat deze groep in de hoofdklasse mee kan en uitslagen neerzet als 3-6 bij Longa, 7-8 overwinning bij Bon Boys en afgelopen zaterdag 11- tegen Ruurlo? Wat maakt het dat deze groep in de Hoofdklasse mee kan? Trainer Martijn Baas:

Gisterenavond werd bij Herberg de Gebrande Waateren in Hengevelde het blind koppel toernooi darts georganiseerd. In de finale waren Niels Pierik en Emiel Ros te sterk voor Robin Eijsink en Kelvin Westerbeek. Vanavond is het tijd voor het single toernooi. Met zo'n 50 deelnemers zullen de darters tot in de late uurtjes strijden wie het jaarlijkse darttoernooi in Hengevelde gaat winnen. De entree is gratis en alle support voor de Van Gerwens in de dop is welkom!

TCPM Tukker Cup verandert opzet toernooi

  • zaterdag, 16 maart 2019 09:16

De TCPM Tukker Cup, het toernooi wie de beste amateurclub in Twente wordt, gaat de opzet veranderen. De organisatie vertelt: "Zoals elk jaar evalueren we de TCPM Tukker Cup met diverse partners, maar ook met onze deelnemers. Dit doen we elke editie na de poulefase en hierin hebben de verenigingen de kans om hun eerlijke mening over het toernooi te geven en eventueel ideeën in te brengen. Uiteraard vallen ons diverse dingen op als organisatie tijdens het toernooi, maar vinden wij feedback van de deelnemer heel belangrijk. Voor deze personen organiseren wij dit toernooi en hierdoor geeft ons dit de mogelijkheid om de TCPM Tukker Cup (nog) beter te kunnen organiseren.
Door de reacties en de diverse evaluaties hebben wij als organisatie een nieuwe opzet bedacht en kunnen wij de start voor het inschrijven van de 3e editie van de TCPM Tukker Cup  gaan organiseren!"

Cupido verliest voor de derde keer op rij

  • vrijdag, 15 maart 2019 23:37
Cupido heeft vanavond na een voortvarende start een voorsprong van 2-0 in sets uit handen gegeven tegen Set-up'65 uit Ootmarsum, het verloor daarmee voor de derde keer op rij. De 1e set, voor een redelijk gevulde tribune begonnen de Hengeveldse volleybaldames sterk. Met een 11-1 voorsprong trokken ze het goede spel door richting een eindstand van 25-15 in de eerste set, De tweede set bleef eveneens op ’n Wegdam met 25-22. De derde begonnen de dames van Cupido met een 0-7 achterstand. Er werd gewisseld en goed teruggevochten, maar de set ging toch verloren met 22-25. Ook in de vierde set vochtten de groen-gelen voor de overwinning:

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Ik moet van mijn werkgever nee leren zeggen

Ik heb gezegd dat ik dat niet wil

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren