maandag 28 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WVV’34 heeft vandaag met 3-1 gewonnen van Bentelo. Door de nederlaag van de blauwhemden spelen ze volgend seizoen in de kelder van het amateurvoetbal, de 5e klasse. Voor WVV’34 scoorden Mahmoud Jaafil (2x) en Wouter Horstink.
In de openingsfase was het duidelijk dat Bentelo zicht niet ging verstoppen. Maar na de eerste 15 minuten namen de Hengeveldenaren het heft in handen. Dit resulteerde in de 21e minuut tot de openingstreffer. Mahmoud Jaafil werd door Wouter Horstink diep gestuurd waarna Mahmoud naar binnen trok en met links in de verre hoek binnenschoot. Daarna regen de kansen zich aaneen. Lars Aarnink miste vrij voor doel en Jaafil werd tot onthutsing van het Wegdamse publiek afgevlagd waardoor zijn fraaie doelpunt werd afgekeurd. WVV'34 keeper Wouter Assink kwam in zijn laatste wedstrijd in het eerste elftal niet of nauwelijks aan de bal in de eerste helft.

Harrie Wolters loopt blauw aan

  • zondag, 27 mei 2018 09:29
“Bentelo neemt op gepaste wijze afscheid van hoofdleider Harry Wolters van WVV 8” verscheen er in de mailbox van Wegdamnieuws. Na ruim 45 jaar actief lid te zijn geweest van voetbalvereniging WVV’34 vindt leider van WVV 8 Harrie Wolters het genoeg geweest. Vv Bentelo reageerde op uiterst attente wijze waarmee het Harrie totaal verraste. De attentie die werd overhandigd was (uiteraard) in het blauw gedecoreerd!

KLIK HIER VOOR HET FILMPJE

Zelf met 1-7 winnen bij Rood-Zwart in concurrent vv Bentelo verliest onverwacht met 4-3 in Almelo bij ON: KAMPIOEN! De ontlading was er niet minder om, integendeel! Halsoverkop gingen de leiders aan het bellen om alsnog van alles op touw te zetten!
Namens de redactie van harte proficiat heren!
KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM

Vrijdag 25 mei 2018 is de 1e viswedstrijd voor de jeugd van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim gehouden aan de Hofmaatvijver te Neede. De opkomst was redelijk, want er deden 12 vissers mee. De weersomstandigheden waren uitstekend en de vangst was ook goed. Iedereen wist één of meerdere vissen te vangen en in totaal werden er 72 vissen gevangen, waarvan 30 maatse. Jelle Wesselijk uit Hengevelde wist deze wedstrijd te winnen met 124 cm. Op de 2e plaats eindigde Joran Harderwijk uit Neede met 105 cm en de 3e plaats was voor Ramon Vonder uit Hengevelde met 81 cm.

Dames editie TCPM Tukker Cup gaat door

  • zaterdag, 26 mei 2018 10:15

Zoals onlangs aangekondigd hebben we de afgelopen periode onderzocht of we volgende jaar de TCPM Tukker Cup kunnen gaan uitbreiden met een dames editie. Dit hebben we via een nieuwsbericht en Social Media gedeeld en via onze site kon je dan vervolgens per vereniging aangeven of hier interesse voor is. Het minimale aantal van 6 deelnemers werd dan ook gauw gehaald! Rigtersbleek, Excelsior ’31, GFC Goor, Avanti Wilskracht en GVV Eilermark waren al bekend met het toernooi door de heren, maar hebben zich ook voor volgend seizoen met een dames elftal ingeschreven. Hoeve Vooruit debuteert als vereniging zijnde, aangezien zij zich ook hebben ingeschreven voor de dames editie.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Een tienerkamer is net zoiets als de Action
Je gaat er naar binnen om rond te kijken en je komt buiten met ondergoed, sokken, kleding, bestek, borden, een zak chips en allerlei andere troep...

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren