zaterdag 22 september 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Wordt Roy Workel de Guy Roux van WVV?

  • zaterdag, 22 september 2018 14:30

Hoe wil je een carrière als zelfstandig trainer beter beginnen dan Roy Workel, de hoofdtrainer van WVV? De 38-jarige Hengeveldenaar twijfelde medio 2017 wel even toen het bestuur onder aanvoering van zijn broer en voorzitter Maurice hem een aanzoek deed.  ‘Ik dacht toentertijd dat ik geen trainer van WVV zou kunnen zijn als mijn broer er voorzitter is’, zegt hij. Maar het liep anders, hij sprak het bestuur uitgebreid en nam vervolgens de leiding van de net gedegradeerde ploeg op zich. Hij leidde de selectie vlot een vaardig naar het kampioenschap van de vierde klasse. Zondag begint hij aan zijn tweede seizoen. Een interview.

WVV’34 ontvangt morgen promovendus de Lonneker Sport Vereniging LSV op het sportpark Rupertserve, aanvang 14.00 uur. De laatste ontmoeting tussen deze twee voetbalverenigingen stamt alweer uit 2006, toen ging LSV er met de drie punten naar huis en werd het 0-2. De voorbereiding is overigens definitief afgesloten, wat is de verwachting van de wedstrijd van morgen? Remi Leferink: “Ik kan me laatste ontmoeting niet zo 1,2,3 herinneren. We hebben een goede voorbereiding gedraaid en goed voetbal laten zien. Er is genoeg gezegd over jongens die vorig jaar zijn gestopt, ik denk dat wij goede jonge talenten erbij hebben gekregen die ook belangrijk kunnen zijn voor WVV  1. Zondag dus de start van de competitie tegen LSV, competitie is toch weer anders dan beker en oefenpotjes."

Hoewel de competitie nog jong is, heeft voormalig winnaar Dani Morsink zich wederom bovenin genesteld en lijkt daarmee gelijk één van de kanshebbers voor opnieuw een eindoverwinning. Vorige week stond hij nog bovenaan (na een interlandweekend), nu hoeft hij alleen Jeroen Rosink voor zich te dulden. Rosink stond vorige week nog tweede waarmee het leterlijk stuivertje wisselen is aan kop. Ook allround sportkenner Robin Raanhuis (3e), Michel Hoesstee (5e) en Tim Blanken (10e) zijn net als andere jaren in de voorhoede te vinden. Het spel is nu overigens definitief begonnen wat betekent dat er geen transfers meer mogelijk zijn. Dat kan pas weer na speelronde 17. Hieronder de stand tot dusver:

TVO uit Beckum wint 'poedelprijs' TCPM Tukkercup

  • woensdag, 19 september 2018 23:21

Voor de Beckumse voetbalclub TVO was het vanavond een bijzonder samenzijn in de Grolsch Veste. Zij waren namelijk één van de vier ploegen die het afgelopen seizoen presteerden om 0 punten te pakken in de TCPM Tukkercup. Een opmerkelijke prestatie van de clubs waaruit één winnaar werd geloot. Dit was TVO en zij waren hierdoor de eerste winnaar van de 'Geluk in de Tukkercup' prijs. Nick Ottink van TVO nam de prijs in ontvangst waarmee ze tevens een bezoek met het team aan de Grolsch fabriek wonnen, een zogeheten 'brouwerij tour'. In een reactie gaf Nick aan: "We presteren daar waarschijnlijk beter dan op het voetbalveld". TVO proficiat!

Vanavond heeft in de Grolsch Veste in Enschede de loting van de TCPM Tukkercup plaatsgevonden. Dit regionale toernooi waar DETO uit Vriezenveen zich afgelopen zomer kroonde tot de eerste winnaar, heeft een prachtig eerste jaar gehad. Uit handen van voorzitter van de TCPM Tukkercup Thijs Assink ontving de voorzittetr van de KWF Kankerbestrijding een cheque van maarliefst 1000 euro, een prachtig resultaat voor het goede doel. De avond werd aan elkaar gepraat door Gijs Eijsink, geen onbekende voor Wegdamnieuws. Allereerst vond voor het eerst de loting plaats voor vrouwen, dit was vorig jaar nog niet het geval. Toen was er alleen een manneneditie. Samen met de aanvoerster van Rigtersbleek deed Eddy Achterberg de loting. Bij de heren viel de beurt aan Mark Tuinte (directeur hoofdsponsor TCPM), Jos van de Veen (trainer DETO), Evert Bleuming en Arnold Bruggink. Een geslaagde avond waarin WVV’34 in een poule werd geloot met HSC’21, ASV’57 en FC Aramea, geen zwakke poule. Hieronder de complete loting en foto’s:


Cupido heef vanavond de eerste officiële wedstrijd van het seizoen met 3-1 verloren, daarvoor gebeurde er van alles, een ongeluk komt zelden alleen! Cupido zou in actie komen tegen Vosta Dames 1 in de Pathmoshal te Enschede althans dat dachten ze. Daar aangekomen en omgekleed, klaar voor de wedstrijd kwamen de volleybaldames erachter: Verkeerde hal! In allerijl richting de Esmarke gereden alwaar al met al een kwartiertje later werd begonnen aan de eerste bekerwedstrijd. Amper begonnen aan set 2 en het net begaf het! En alsof dat nog niet genoeg was ging de clash in de 4e set ook nog eens verloren met 27-25!
Hieronder een kort verslag van de wedstrijd:

Motorevenement en feestavond

Aanstaande zondag 23 septembervinden er vele indrukwekkende activiteiten plaats in het centrum van Hengevelde. De jubilerende motorclub ‘Nog steeds zonder naam’ organiseert ter ere van haar 25-jarige jubileum een compleet motorevenement voor jong en oud! Om 13:30 uur wordt het gratis evenement geopend op het evenemententerrein tegenover de Gebrande Waateren. Bommel de Beer verzorgt een mooie kinderhoek met o.a. een springkussen en een grote zandbak. Daarnaast is er de mogelijkheid om quad te rijden, ringsteken vanaf een zijspan of op een simulator motor te rijden of een wheelie te maken.Oude en nieuwe motoren zullen geshowd worden, er zijn diverse standjes aanwezig met o.a. informatie over motorreizen, CBR trainingen, miniatuur motoren en ook Motor Oost zal niet ontbreken.
Spectaculaire demonstraties en verhalen

FC Groningen-verdediger Mike te Wierik is via zijn teamgenoot Deyovaisio Zeefuik aan het shirt van Ajax-spits Klaas-Jan Huntelaar gekomen. Opvallend, want de twee hadden het meerdere keren aan de stok met elkaar tijdens het duel van afgelopen zaterdagavond.
Zeefuik had het shirt ook graag zelf willen hebben. 'Maar het is voor Mike te Wierik. Mikes vader is een grote fan van Klaas', geeft de voormalig verdediger van Ajax tekst en uitleg in De Telegraaf. Bij Ajax mogen de spelers per seizoen twee shirts weggeven, waarna ze de rest zelf moeten betalen. 'Huntelaar verdient genoeg', grapt Zeefuik.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je niet tevreden ben met wie je bent,

moet je worden wie je wilt zijn

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren