woensdag 16 januari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Cupido vrijdag naar middenmoter Volley ’68

  • woensdag, 16 januari 2019 20:05

Aanstaande vrijdagavond 18 januari zullen de dames van Cupido in actie komen tegen Volley’68ui Losser. Willen de Wegdamse volleybaldames in het spoor van koploper Apollo blijven dan zal er een ruime overwinning geboekt moeten worden. Maureen Grefte:”Volley’ 68 is geen makkelijke tegenstander, er zal hard gevochten moeten worden. We moeten ons eigen spel spelen en gefocust blijven. Na de 4-0 winst van vorig weekend zijn we gedreven om de 5 punten op te halen in Losser. Hierbij kunnen we alle support gebruiken. Dus kom allemaal naar sporthal de fakkel in Losser om 19:00 zal het fluitsignaal klinken!”
Hieronder de stand:

Het is weer zo ver! De jaarlijkse smokkeltocht voor de jeugd van de Wegdamse TC! Heb jij zin in een avondje smokkelen? Geef je dan snel op! Vriend of vriendinnetje is ook welkom!? Opgeven via: [email protected]

Wedstrijd WVV'34 1 in Tukkercup verplaatst

  • zondag, 13 januari 2019 19:52

De wedstrijd a.s. dinsdag van WVV'34 1 tegen vv Diepenheim 1 in de Tukkercup (1/8 finale) is verplaatst naar 29 januari, zo maakt de club zojuist bekend op haar Facebookpagina. De wedstrijd wordt gespeeld om 20.00 uur.

Zondag 13 januari 2019 is de ballenwedstrijd voor leden van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim gehouden aan het Twentekanaal bij de Moggezompsbrug (richting Goor) te Lochem. De opkomst (5 vissers en een enkele kwam kijken) viel tegen. Het weer was slecht met veel regen. Met een graad of 7 boven nul met een beetje wind erbij, was het toch nog redelijk te vertoeven aan de waterkant. Er werden door 4 vissers toch 1 of meerdere vissen gevangen. Het mocht de pret niet drukken, want deze gezellige vismorgen werd rond 11.00 uur onderbroken door de eigen catering, die de vissers trakteerden op een heerlijke warme bal gehakt en een lekker borreltje om te toosten op een mooi en visrijk 2019.

Opgelet!!!!!

Donderdag 21 maart 2019 wordt de jaarlijkse ledenvergadering van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim gehouden om 20.00 uur bij camping eetcafé de Mölnhöfte aan de Nijhofweg 5 te Diepenheim.

De 1e viswedstrijd van de zomercompetitie van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim begint op zondag 7 april 2018 aan het Twentekanaal bij de Moggezompsbrug (richting Goor) te Lochem en niet aan het Twentekanaal bij Intratuin zoals vermeld staat op de wedstrijdagenda. Aanvang en loting: 6.45 uur aan het water. Er wordt gevist van 7.30 uur t/m 11.30 uur.

WHC heeft vanavond de negatieve spiraal doorbroken met een overwinning op Bentelo 2, in eigen huis werd het 22-19. Bij rust was het 12-9. Trainer Herman Keppels was tevreden over het resultaat en benoemde ook de invallende jeugd: "We hebben weer geknokt voor wat we waard waren. Het was niet allemaal even goed maar de punten zijn nu belangrijker. Met een uitstekende spelende Elke, Eva die super stond in de dekking en Lois en Lisa als jeugdspeelsters die ook hun steentje hebben bijgedragen ben ik zeer tevreden. Als team hebben we geknokt en de punten er uit gesleept. Nu door en zo verder gaan!". 

WHC speelt vanavond een bijzondere wedstrijd, het ontvangt namelijk Bentelo 2, altijd een bijzondere wedstrijd. In oktober van het afgelopen jaar werd de uitwedstrijd gespeeld, toen werd met 15-19 gewonnen. Voor trainer Herman Keppels wordt het de laatste derby, hij koos ervoor om WHC al na één jaar te verlaten, hij gaat naar Borhave. Hoe reageerde de groep op je aankomende vertrek? "De speelsters vinden het allemaal heel jammer en waren het liefst nog sowieso en jaar doorgegaan, maar snappen mij ook wel." Terug naar de wedstrijd van vanavond, hoe kijkt Herman hier naar?

Cupido is de tweede helft van het seizoen met een knaller begonnen met een 4-0 winst op devoko. De eerste set begonnen de dames wat langzaam, de motor moest even opstarten, maar met een paar mooie ballen kwamen we op gang. De voorsprong gaf Cupido niet meer weg en dit resulteerde in het winnen van de set (25-11). Tweede set begonnen de dames met een voorsprong door de goede services van Lotte Rotink. Door goed samenspel van de Hengeveldse volleybaldames en een goede verdediging van Meike Cent wonnen ze ook deze set met een ruime eindstand van 25-17.

Tom Geertshuis zal met ingang van het seizoen 2019/2020 Herman Keppels opvolgen als hoofdtrainer van WHC. De gesprekken tussen Geertshuis en het bestuur van WHC zijn zeer positief verlopen en daarnaast is het gevoel wederzijds goed. WHC heeft in de persoon van Tom een ambitieuze en enthousiaste hoofdtrainer gevonden die past bij de visie van de club. In het verleden was Tom, die woonachtig is in Losser, onder andere hoofdtrainer bij Combinatie '64. Momenteel is Tom verantwoordelijk voor Dames 1 bij onze buren uit Bentelo, waar hij na dit seizoen zal vertrekken. Bij Bentelo gaat oud-WHC trainer Egon Floors aan de slag zoals wij eerder deze week al hebben gemeld.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Poll: Vuurwerkvrije zones in Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Blijf uit de buurt van negatieve mensen

Zij hebben een probleem voor iedere oplossing

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren