zondag 26 mei 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

W.V.V.’34 kreeg de eerste mogelijkheid vandaag middels een bal op de lat van Lars Aarnink maar kwam in de 21e minuut toch op achterstand. Middels een razendsnelle omschakeling waarbij de Wegdammers verzuimden door te dekken werd een vloeiende aanval afgerond. WVV twijfelde te vaak in de opbouw hetgeen vertragend werkte in de opbouw waarna men verzandde in tikkies breed en terug. Met een 1-0 achterstand werd uiteindelijk de kleedkamer opgezocht. Kort na rust maakte de 16 jarige Lars Escher zijn debuut en WVV 1 en amper 10 seconden later werd de bal onhoudbaar bij de eerste paal binnengekopt. In de daaropvolgende aanval miste Wouter Horstink na een overtreding op Mahmoud Jaafil een strafschop.
Tien minuten later ging de wedstrijd in het slot: na een goede dribbel werd de bal fraai ingeschoten en was het 3-0.

De duiven melkers van PV de Witpen hadden een drukke zaterdag. Er stonden namelijk 2 vluchten op het programma. Een Vitesse vlucht 285 km vanaf Quiévrain en een dagfond vlucht vanaf Fay-Aux-Loges (Orleans) dat op zo'n 575 km van Hengevelde ligt.  Het weer was goed dus de duiven konden vroeg gelost worden. Om 8.00 uur werden ze dan ook beide gelost met weinig wind. Op de Vitesse was het een duivin van Jan Rupert die als eerste op het hok terug was en had een gemiddelde van ruim 83km per uur gevlogen. Op de dagfond was het een duivin van Rudie en Stan ten Thije die na ruim 8 uur vliegen als eerste op het hok arriveerde.
De eerste 10 van Quiévrain waren als volgt:

W.V.V.'34 JO9-2 pakt de titel

  • zondag, 26 mei 2019 10:46

Zaterdag werd de laatste hobbel richting het kampioenschap soepel genomen door het team W.V.V.'34 JO9-2. Met de vele kilometers van de avondvierdaagse van afgelopen week nog in de benen, schoot W.V.V.'34 JO9-2 meteen uit de startblokken. Onder het toeziend oog van vele supporters zaten de groen-gelen er gelijk vanaf het begin bovenop en na 10 minuten stond het hierdoor al 4-0. Uiteindelijk werd het zelfs 14-1 en hiermee werd ook het team van Lochem aan de zegekar gebonden.
Dit betekent dat W.V.V.'34 JO9-2 na de winterstop alles gewonnen heeft en hierdoor kampioen is geworden.
Jongens, van harte gefeliciteerd!

DSVD- Sportlust Glanerbrug 6-0, Sportlust Glanerbrug-Avanti Wilskracht 1-7, de laatste twee uitslagen van de tegenstander van morgen. W.V.V.’34 verliest thuis met 1-4, weliswaar geflatteerd. Wat zegt dit voor de komend wedstrijd? Wat is er aan de hand bij Sportlust Glanerbrug? Topscorer Wouter Horstink: "“Sinds bekend is dat sportlust volgend seizoen op zaterdag gaat voetballen zijn de resultaten minder geworden volgens mij. Misschien heeft er intern wat gespeeld waardoor ze nu met een aantal andere jongens spelen dan tijdens de eerste wedstrijd in Hengevelde.  Niet belangrijk voor ons, wij willen zo hoog mogelijk eindigen en dan kan de 6e plek zijn en daar gaan we voor. We willen maar wat graag morgen het seizoen goed afsluiten. Het is voor ons over het geheel genomen een goed seizoen geweest, voor de winterstop wel een wat mindere periode daarna een prima reeks. Met ons jonge team hebben we gewoon een goed seizoen gedraaid en er zit ook zeker nog genoeg rek in deze groep. Goed voor de toekomst!”
En dat zegt de winnaar van de Gouden Schoen?

Jeugd W.V.V.’34 verslaat FC Twente

  • donderdag, 23 mei 2019 08:22

Het onder 11 team van voetbalvereniging W.V.V.’34 blijft verbazen. Gisterenavond op het trainingscentrum van FC Twente werden de Twentse talenten in twee wedstrijden met 1-3 en vervolgens zelfs met 1-6 verslagen! Trainer Martijn Baas:
“Dit is de nieuwe E1 lichting (jo11-1) van FC Twente van volgend jaar, in principe allemaal jo10 jongens. Daar waar wij 5 jo11 jongens hebben en 4 jo10 jongens. FC Twente zocht een gedegen en uitdagende tegenstander ...”

Handbaltoppers door naar NK!

  • woensdag, 22 mei 2019 20:41
Linde Tijhof, Emma Tuinte, Ninke Ros, Isa Ten Breteler, Maud Spijkerman, Tess Klein Breteler, Lynn Te Morsche, Eline Oolbrink, Linde Doeschot, Carlijn de Wijs, Mirthe Kruizinga, Michelle Bos, Jasmijn Waalderink, Britt Nijhuis, Femke Beuving en Maud Blokhorst hebben het geflikt! In plaats van een vrije middag bevonden de handballers uit groep 8 van de Petrusschool zich vandaag in sporthal 't Wooldrik te Borne. Gesteund door de nodige ouders en juf Maaike. Er werd vandaag namelijk gestreden voor de titel: Twentse Schoolhandbal kampioen! Het team “De Petrusschool”, dat bestond uit bijna allemaal handballers, wist na de poulewedstrijden de kwartfinale en de halve finale te bereiken. Het was zeker niet makkelijk maar: 

FC Groningen-speler Mike te Wierik was realistisch na de uitschakeling in de play-offs door Vitesse (3-1): "Vandaag hebben we terecht verloren. We hadden zaterdag met meer goals verschil moeten winnen want vandaag was het achteraf niet goed genoeg." Wat opviel was vooral het enorme niveauverschil van meerdere spelers ten opzichte van de heenwedstrijd. Trainer Buijs: 'Een aantal spelers was vanavond heel zwak aan de bal. Afgelopen zaterdag hadden we meer afstand moeten nemen en vond ik het een acht. Nu is het een drie. Dat is een te groot verval om het clubs uit de subtop echt lastig te maken. Dat verschil heb je nu goed kunnen zien." Hoe kijkt Mike terug op het seizoen, tevreden of niet? "Uiteindelijk is het knap als je kijkt waar we vandaan komen. Maar als je de play-offs haalt wil je zo winnen. Dat is helaas niet gelukt." Nu lkeker op vakantie of komen er onderhandelingen aan met mogelijke andere clubs? 

De voorbereiding voor de jubileumrit van motorclub ‘Nog steeds zonder naam’ is in volle gang. Wegens de slechte weersomstandigheden vorig jaar is deze toen geschrapt. Op zondag 2 juni willen we deze tourrit als nog rijden met leden én oud leden. Graag zouden wij dan ook onze oud leden via deze weg willen informeren. Ken je oud leden attendeer ze dan op deze rit en op dit bericht, zodat zij zich kunnen opgeven bij ons. Alle leden en oud leden zijn van harte uitgenodigd om deze toertocht bij te wonen. We hebben 2 routes voorhanden. Eentje van ongeveer 90 kilometer en eentje van ongeveer 130 kilometer. Beide hebben een pauze waar we een kop koffie drinken en er wat lekkers bij de koffie aanwezig is.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren