woensdag 14 november 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mike boekt met FC Groningen eerste thuiszege

  • zondag, 11 november 2018 16:54

FC Groningen heeft vanmiddag de eerste thuiszege van het seizoen extra glans gegeven door SC Heerenveen overtuigend met 2-0 te kloppen. Groningen stijgt door deze zege naar de zestiende plek in de eredivisie. Het was genieten voor de supporters van FC Groningen, vooral in een zeer aantrekkelijke eerste helft.  De twee clubs met de meeste foute passes dit seizoen maakten er een mooie pot van, genoten van wie niet springt is een Fries? Mike:” Ja! De eerste helft speelden we gewoon goed, Heerenveen had geen antwoord op ons spel waardoor we goed aan voetballen kwamen. De tweede helft zetten ze ons eerder vast waardoor we eerder gedwongen werden de lange bal te spelen waardoor het misschien wat rommeliger was maar ik denk dat we terecht gewonnen hebben!”
Mooi met die 2-0, met zijn allen naar Danny Buys! Wat zegt dat over de sfeer binnen de groep?

Wedstrijd Tukkercup dinsdag gaat niet door

  • zondag, 11 november 2018 11:45
De wedstrijd van aanstaande dinsdag van WVV'34 tegen FC Aramea in de TCPM Tukker Cup gaat niet door. Aramea was niet in staat om voldoende spelers binnen de lijnen te brengen. Er zal een nieuwe datum worden gepland voor deze wedstrijd.

WHC geeft in Goor niet thuis

  • zaterdag, 10 november 2018 21:36

Vanwege de revue speelde WHC haar thuiswedstrijd vanavond in sporthal de Mossenda en dat werd geen succes!  Het werd een ruime nederlaag van 14-23 tegen koploper Pacelli. Trainer Herman Keppels: ”Na 1x op een half veld in Bentelo te hebben getraind waren de gevolgen in de 1ste helft dit wel te zien. Het spel was te langzaam, geen spirit en geen concentratie. Veel vang en afspeel fouten wat een ruststand tot gevolg had van 5-10 achter. De 2de helft was wel wat beter maar wel vele kansen gemist hetgeen een eindstand gaf van 14-23. Volgende week weer hard trainen en dan weer punten gaan ophalen”.

WHC wacht vanavond een bijzonder duel, het speelt namelijk een thuisduel in Goor. Dit in verband met de Revue die evenals gisterenavond wordt georganiseerd in De Marke. Het volgende thuisduel (24 november tegen TVO) wordt wel afgewerkt in Hengevelde, evenals de overige thuisduels dit seizoen. Het wordt echter geen makkelijke avond voor de ploeg van Herman Keppels. Herman vertelt: "Onze tegenstander Pacelli staat ongeslagen aan kop. Wij moeten eigenlijk winnen om bovenin aansluiting te houden bij de top. Dat zal geen makkelijke opgave worden. Nieke Stortedler is intussen (afgelopen woensdag) geopereerd en er was nog wel wat mis met haar enkel en de bijbehorende bandjes. 

De competitie raast voort en waar enkele weken geleden Harry Scholten enigszins onverwacht bovenaan stond, is hij nu opnieuw de lijstaanvoerder. We mogen dus spreken van een outsider voor de titel. In de weekscore is hij terug te vinden op een 6e plaats, hetgeen genoeg is om opnieuw de macht te grijpen. Dit gaat ten koste van de bekende namen in de top zoals Dani Morsink en Robin Raanhuis. Zij lieten deze week steekjes vallen en vinden we terug op de 2e en 4e plaats. Opvallend genoeg staan er nog altijd dezelfde namen als vorige week in de top 10. Dit weekend staat de 12e speelronde alweer op de rol. Wanneer deze is afgesloten hebben we 1/3e van de duels gespeeld en kunnen we gaan kijken wie de kanshebbers worden voor de wintertitel! Hieronder de stand:

WVV weer in de koker, Valentijn Rupert debuteert

  • donderdag, 08 november 2018 22:37

WVV’34 heeft vanavond middels een glansrijke 5-1 overwinning tegen vv Ruurlo de volgende ronde bereikt in het bekertoernooi. De grote man bij de groen gelen was Gijs Pierik met drie treffers. Na een 0-1 achterstand was het kort voor en kort na rust Gijs die de Hengeveldenaren aan de leiding brachten; de 2-1 uit een strafschop na een handsbal.(ZIE DIT FILMPJE) Even later was het Mahmoud Jaafil die van afstand raakschoot op aangeven van Jord Bouwmeester, deze was tevens de aangever bij de 4-1 van wederom Gijs Pierik. De eindstand werd bepaald door Lars Aarnink waarmee het in de derde klasse spelende vv Ruurlo afgedroogd huiswaarts keerden. Trainer Roy Workel:

Wouter Horstink bewijst wederom zijn waarde

  • zondag, 04 november 2018 16:18

WVV’34 heeft vanmiddag met 1-1 gelijkgespeeld tegen DSVD uit Deuringen in een wedstrijd die inderdaad geen verliezer verdiende. Twee ploegen strijdend voor iedere meter waarin het wederom Wouter Horstink was die het net wist te vinden. Het was misschien wel de actie van de wedstrijd; Lars Aarnink wurmde zich langs 2 tegenstanders op volle snelheid en bediende Horstink vervolgens vanaf de achterlijn voor zijn 6e treffer van het nog prille seizoen. Kort na rust viel de tegentreffer, Remi Leferink hierover:”

WHC heeft vanavond in Arnhem verloren van DFS. Het werd 31-22 voor de thuisploeg. Met rust stonden ze met 16-13 achter. Trainer van WHC Herman Keppels over de wedstrijd: "Vanaf het startsignaal zaten we wel lekker in de wedstrijd. We hadden een 7-5 voorsprong, echter daarna werd het iets minder.  Na rust startten we redelijk en kwamen we terug tot 21-19. Toen werd er een doelpunt niet gezien door de heren in het zwart en DFS scoorde wel meteen uit de break. Wat een verschil van één doelpunt moest zijn werden er vier. Toen knapte er iets bij ons en zaten we ook niet meer in de wedstrijd. Dit resulteerde in een geflatteerde nederlaag van 31-22."

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Mensen zullen twijfelen aan wat je zegt

maar geloven wat je doet

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren