vrijdag, 18 oktober 2019 23:47

Cupido geeft gas in eigen huis

Cupido was vanavond duidelijk een maatje te groot voor de Enschedese dames van Vips Bardot getuige de 4-0 overwinning vanavond in sporthal de Marke en blijft daardoor koploper! Na het 3-2 verlies van vorige week, werd de focus weer op vertrouwen van het eigen volleybalspel gelegd.
Er werd nog wel wat wisselvallig gestart: Het lukte Vips steeds om enkele puntjes voor te staan in het begin van de set. Gelukkig pakte Cupido de draad snel op en nam de voorsprong over en kon deze uiteindelijk verlengen met een batterij aan setpoints. Set 1 eindigde in 25-17.

Harrie Averdijk stond in de beginronde aan kop, en eind september was hij terug waar hij begon: op plek 1. Dat hij geen eendagsvlieg bewijst Harrie wel, want na 9 speelronden Eredivisie is er niemand die meer punten pakte. Zelfs een 15e plek in de weekscore bracht de outsider voor de overwinning niet van de koppositie af. Harrie wordt overigens op de voet gevolgd door Jos ter Haar, die al zijn naam al op de wisselbeker bokaal heeft gezet. Laatstgenoemde was overigens de weekwinnaar, hetgeen Jos van de 3e naar de 2e plaats bracht in het algemeen klassement. Dit weekend gaan we verder met speelronde 10 waarin Twente het opneemt tegen Willem II, Heracles op bezoek gaat bij Feyenoord en Mike te Wierik Sparta ontvangt in Groningen. Hieronder de stand:

De laatste thuiswedstrijd tegen Reutum is nog geen half jaar geleden: 4-1 overwinning, ‘WVV geeft les in effectiviteit middels hattrick Wouter Horstink’ was op zondag 5 mei te lezen op deze site. W.V.V.’34 heeft vanmiddag in de thuiswedstrijd tegen vv Reutum over 90 minuten gezien 3½e kans gehad en wist daarmee de wedstrijd in een 4-1 overwinning om te zetten. Martijn Baas, waarom blijft WVV zondag ongeslagen?
“Wij blijven ongeslagen omdat het team gewoon goed in elkaar steekt; we geven weinig kansen weg en creëren er veel als team. Dit heeft mede te maken met dat de opbouw wat beter verzorgd is dan afgelopen seizoen. De start is goed, al hadden we wellicht 2 punten meer kunnen hebben. We willen graag deze lijn vervolgen met een overwinning op Reutum!”
De wedstrijd op het sportpark Rupertserve begint om 14.00 uur onder leiding van de heer G Wesselink
maandag, 14 oktober 2019 19:14

Twee spelers W.V.V.'34 opgenomen in Hofteam

In het Hofteam dat volgende week dinsdag meedoet aan het internationale jeugdtoernooi voor spelers onder de 14 jaar bij GFC zijn twee Hengeveldse voetballers opgenomen, namelijk Daan Oude Meijers en Cas Hogenkamp. Het team met spelers van alle negen voetbalclubs uit de Hof van Twente staat onder leiding van hooftrainer van GFC Romano Lammertink en jeugdtrainer van GFC Ronnie Boers. Komende woensdag speelt het Hofteam een oefenduel tegen het onder 15-team van HSC’21 uit Haaksbergen. Volgende week, tijdens het toernooi, is het Hofteam ingedeeld in een poule met Sparta Rotterdam, FC Sankt Pauli en Borussia Dortmund.

De eerste en de laatste minuut waren doorslaggevend voor de Wegdammers die een 1-2 overwinning uit het vuur sleepten bij de Tukkers in Albergen. Aanvoerder Gijs Pierik:"Heerlijk! Het had alle kanten op kunnen gaan, maar ik denk dat wij met name begin 2e helft meer echte kansen hebben gecreëerd en daardoor terecht hebben gewonnen. Extra mooi dat in het slot de beslissing viel!
De wedstrijd kwam als een komeet uit de startblokken: Binnen twee minuten stond de 1-1 al op het scorebord. Bij beide doelpunten zag de laatste linie er niet goed uit. Binnen 45 seconden kon linkerspits Vischedijk de bal van dichtbij ongehinderd binnen tikken en bij de 1-1 liet de doelverdediger zich de bal ontfutselen door Wouter Horstink die daarna vanuit een moeilijke hoek de keeper wist te verschalken. Lange tijd leek de wedstrijd op een gelijkspel af te stevenen, aanvaller Wouter Horstink dacht daar anders over en gooide de wedstrijd in de 90e minuut in het slot. Hiermee blijft de ongeslagen status na 4 wedstrijden een feit.
Hoe voelt deze overwinning?
Trainer Roy Workel: 
Pagina 1 van 517