donderdag, 04 oktober 2018 14:06

Heftig ongeluk met busje PostNL

Geschreven door

Vanmiddag was er een heftig ongeval even buiten Hengevelde in de richting van Markvelde. Een voertuig van PostNL kwam uit de oude haaksbergerstraat, De zwarte auto die in de sloot belandde kwam uit de richting van Neede waardoor ze tegen elkaar knalden waarop het busje van PostNL enkele malen spinde. De bestuurder van het PostNL busje is niet gewond, de bijrijder van de zwarte auto werd nagekeken in de ambulance.

post1
Aan het begin van de middag ging het mis en botste de twee auto's op elkaar. Eén van de auto's is tot stilstand gekomen bovenop een droge sloot. De bestuurster is nagekeken in een ambulance, maar hoeft niet mee naar het ziekenhuis. De andere bestuurder, van de bestelauto van een postbedrijf, is er wonder boven wonder ook van af gekomen met lichte verwondingen.

De postpakketten zijn overgeladen op een andere auto van het postbedrijf, vermoedelijk is het ongeval veroorzaakt door een voorr
post2

Laatst aangepast op donderdag, 04 oktober 2018 23:22
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

2 reacties

  • Reactielink Jeanet Kemperman vrijdag, 12 oktober 2018 00:03 Geplaatst door Jeanet Kemperman

    Ik was de bestuurster van de zwarte auto en er was meteen hulp ter plekke dus hierbij nogmaals dank aan alle mensen die geholpen hebben. Ik ben er wonder boven wonder met allerlei kneuzingen en blauwe plekken goed vanaf gekomen ondanks dat ik over de kop ben gegaan. De bestuurder van de auto van post nl heeft mij geen voorrang verleend waardoor we botsten. Hij heeft mij de volgende dag een grote bos bloemen gebracht en alles is correct afgehandeld en we zijn blij dat er niemand ernstig gewond is geraakt.

    Rapporteren
  • Reactielink watdenkjezelf maandag, 08 oktober 2018 14:42 Geplaatst door watdenkjezelf

    chill dat je wel foto's maakt zodra het ongeluk gebeurt en niet eens de moeite neemt eerst te controleren hoe het met de mensen gaat sensatie zoeker gadverdamme wat walgelijk

    Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.