maandag 16 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Geld vergeten bij pinautomaat, wie weet meer?

  • vrijdag, 22 september 2017 20:10
  • Geschreven door 

Vanavond tussen 18.00 en 18.15 heeft een Hengeveldenaar geld gepind bij de automaat aan de Goorsestraat in Hengevelde. Echter is hij vergeten het gepinde geld mee te nemen. Toen hij er een half uur later achter kwam was het geld verdwenen en het geld niet teruggestort op de rekening. Wellicht is er een eerlijke vinder die het geld heeft gevonden. Mocht dit zo zijn dan graag even contact opnemen met 06-10995907. Mailen met [email protected] kan ook, alvast heel erg bedankt namens de betreffende persoon.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

rangerdiaries.com