zondag 16 juni 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tegen Ronald W. (37) is tien maanden cel geëist voor het bezit van drugs en verboden wapens. Bij een inval in zijn woonhuis met schuur aan de Bentelosestraat in Hengevelde werd eind februari 729 gram speed, 16 gram xtc, twee kilo henneptoppen en 1032 hennepstekken gevonden. Ook werden stiletto’s en een ploertendoder aangetroffen. De recherche was getipt en deed onderzoek naar warmtesporen op dak. Volgens W., die sinds de inval in voorarrest zit, was de amfetamine voor eigen gebruik. ,,Als je met vijf vrienden speed gebruikt, schiet het best op.” Met de hennep en de stekjes wilde hij ‘experimenteren’. De handel in dope werd hem niet verweten, ondanks de aanwezigheid van verpakkingsmateriaal, veel cash geld in twee koffiekopjes en een weegschaal. ,,Ik frons mijn wenkbrauwen’’, zei rechter Liesbeth Venekatte.

Fiets gevonden; eigenaar gezocht!

  • maandag, 03 juni 2019 20:09
Deze fiets staat vanaf Hemelvaartsdag achter de bloembak bij de glascontainers tegenover de COOP-supermarkt aan de Diepenheimsestraat. Wie weet meer?

Fiets gestolen

  • zondag, 19 mei 2019 18:20

“Zaterdag 18 mei is mijn fiets "geleend"zonder te vragen. Het is een zwarte elektrische damesfiets merk Sparta. Stond in het fietsenhok bij het voormalig pand van Tuinte Mobihome. graag terug te bezorgen aan het Markslag 19. “

De aanwonenden zijn de tel kwijt, wederom een ongeval op de kruising Needsestraat - Oude Haaksbergerweg aan het eind van de middag. Een auto, die volgens omstanders met hoge snelheid vanuit Neede aan kwam rijden knalde vol op een van links komende automobilist die uit de Oude Haaksbergerweg kwam.
De vrouw die met de auto in de sloot belandde wist zelf uit het voertuig te stappen en is onderzocht in de ambulance. De politie doet onderzoek ter plaatse.

Wie herkent dit sieradenkistje?

  • donderdag, 25 april 2019 12:41

Gisteren werd onder het talud van de oprit N347 (Enter Wierden) onderstaand sieradenkistje aangetroffen. In dit kistje zaten ook een aantal bonnetjes van winkels in Hengelo, Borne en Delden. Uiteraard hebben wij al in onze systemen gekeken of wij deze sieraden kunnen koppelen aan een aangifte maar dit is niet het geval. We willen de sieraden natuurlijk graag teruggeven aan de rechtmatige eigenaresse. Herken je het kistje of de sieraden of weet je van wie deze zouden kunnen zijn? Dan horen wij dit graag! Dit kan door een privé bericht te sturen via een van onze social media kanalen of door te bellen met 0900-8844.

De N347 tussen Goor en Hengevelde is in beide richtingen afgesloten omdat er olie op de weg ligt. De olie lekt uit een vrachtwagen.
Het wegdek moet worden schoongemaakt. De vrachtwagen wordt weggesleept. De politie is ter plaatse.
Naar verwachting gaat dit nog enige tijd duren.  
Een tankwagen gevuld met mest is gisterenavond gekanteld op de N34 net buiten Overijssel bij het Drentse buurtschap Klooster. De chauffeur is gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. Hierdoor was de weg in de richting Coevorden afgesloten.

Pinpas gevonden

  • dinsdag, 09 april 2019 21:29

Bovenstaande pinpas is vandaag gevonden in Hengevelde. Is deze van u mail dan even met redactie@wegdamnieuws.nl

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren