Eerder deze week werd de koelwagen van Bistro de Kolenbrander gestolen. Ze hebben de daders van de gestolen koelwagen de kans gegeven zich te melden of de koelwagen terug te brengen. De Kolenbrander hierover: "Ondanks dat ons vorige bericht over de diefstal meer dan 1000 keer gedeeld is (IEDEREEN BEDANKT!!!), waardoor ons verzoek ongetwijfeld ook bij de daders is terecht gekomen, is onze koelwagen nergens meer te bekennen. Vandaar dat deze stoere jongens, de crème de la crème van onze maatschappij, nu open en bloot hun acteercarrières gaan beginnen. Bekijk allen de onderstaande video, meld je z.s.m. bij ons of bij de politie als je één van de heren herkent en zorg dat dit uitschot van straat gehaald wordt.
Het voertuig waarin deze boefjes reden was een donkerblauwe Volvo V70 uit 2005 met kenteken 81-RD-LX. Delen wordt wederom zeer gewaardeerd!"
Klik HIER voor de beelden.
woensdag, 16 september 2020 12:57

Koelwagen in Hengevelde gestolen, wie weet meer?

Op de nacht van dinsdag 15 op woensdag 16 september tussen 00:26 en 00:31 uur is onze Kolenbrander koelwagen gestolen van onze parkeerplaats.

De daders zijn duidelijk in beeld, ook op camera's van omliggende bedrijven. De auto, het nummerbord, gezicht, kleding, tijdstip, werkelijk alles is te zien. De daders hebben 2 dagen de tijd om zich te melden of om de koelwagen (anoniem) terug te brengen. Dit is een waarschuwing! Anders gaat al het beeldmateriaal ONLINE.

Heeft iemand iets gezien rond dit tijdstip? Wij horen het erg graag!

Delen wordt zeer gewaardeerd!

Het misdaadgilde is weer actief in Hengevelde, zo werd afgelopen weekend duidelijk.Het misdaadgilde is weer actief in Hengevelde, zo werd afgelopen weekend duidelijk.Bij de pastorie van de Petrus en Pauluskerk is in de nacht van vrijdag 4 september op zaterdag 5 september ingebroken. De inbrekers kwamen het gebouw aan de Goorsestraat door een raam aan de achterzijde van het pand te forceren. De dieven namen goed de tijd, want op de benedenverdieping werden alle deuren, die op slot zaten, opengebroken. De inbrekers werden niet opgemerkt en gingen met een onbekend geldbedrag huiswaarst dat uit een kluis werd gehaald. De volgende ochtend werd de inbraak opgemerkt. Mensen die meer weten kunnen contact opnemen met de politie.

Het is de laatste tijd schering en inslag met WhatsApp-fraude gevallen in de gemeente. Afgelopen week deden weer een aantal inwoners uit de Hof van Twente aangifte bij de politie. Ook een inwoner uit Ambt Delden behoorde tot de slachtoffers.

woensdag, 26 augustus 2020 20:33

Ongeval tussen Goor en Hengevelde

Tussen Hengevelde en Goor ter hoogte van de Boswinkelweg heeft er vanavond rond de klok van 18.30 een aanrijding plaats gevonden. De sleepdienst en provincie Overijssel waren ter plaatse. Het betrof hier een botsing tussen een personenauto en een bus van een internationaal pakketvervoerder. Een busje van een pakketbezorger kwam door nog onbekende oorzaak met de wielen in de berm terecht. Na een stuurcorrectie ontstond er een aanrijding met een tegenligger. et verkeer ondervond enige hinder van de aanrijding. Er zijn geen gewonden gevallen. 

Pagina 1 van 75