donderdag, 12 september 2019 16:57

Duurzame stappen zetten bij Dieka op 5 oktober

Geschreven door

Zaterdag 5 oktober is een uitgelezen kans voor jong en oud om zich op de hoogte te stellen van de nieuwste ontwikkelingen op verduurzamingsgebied, groene initiatieven in de Hof en de mogelijkheden rondom asbest verwijderen. Ook is er van alles te beleven voor de kleintjes zoals schminken, kennismaken met de brandweer, springkussen en nog veel meer. In een aantal ruimten van uitgaansgelegenheid Dieka aan de Oude Rijssenseweg in Markelo kan ieder zijn hart ophalen.Net als twee jaar geleden in de Stoomblekerij in Goor doet Hofkracht weer vol op mee .Zo’n 1500 bezoekers kwamen toen kijken naar wat toen de laatste ontwikkelingen waren. Dit keer belooft het weer zo’n event te worden met veel informatie , maar ook gezelligheid en lekkere hapjes. Nu is er bijvoorbeeld de solar freezer te zien, onderdeel een slimme warmtepomp, maar ook mogelijkheden met sedumdaken.

Ook is Duurzaam Twente present als je informatie of advies wil hebben over isoleren en alles wat daarbij komt kijken. Ook kun je nog meedoen met Hof op Rozen als deelnemer aan het zonnepanelenproject. En ook de Hofvogels doen weer mee. Maar ook laat de Fairtrade gemeente Hof van Twente zien wat je als gemeente maar ook als inwoner kan betekenen voor werkers ver weg door hen ook een menswaardig bestaan te gunnen. Kortom alles wat met groen, duurzaam en asbestverwijdering van doen heeft zal er zijn. Dus blokkeer die datum alvast in je agenda! Binnenkort meer nieuws over Stappen zetten bij Dieka.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.