zondag 15 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Stembus geopend voor Publieksprijs Duurzaamheidsprijs!

  • donderdag, 11 januari 2018 05:44
  • Geschreven door 
De winnaars van de Duurzaamheidsprijs van vorig jaar De winnaars van de Duurzaamheidsprijs van vorig jaar

De tweede editie van de Duurzaamheidsprijs Hof van Twente is in volle gang. Op 21 december zijn de Juryprijswinnaars bekendgemaakt voor zowel de jongeren- als de volwassenen-categorie. Vanaf vandaag tot en met 1 februari kan er gestemd worden voor de Publieksprijs van € 3.000. Er kan gestemd worden op alle inzenders die hebben aangegeven mee te willen doen voor de Publieksprijs.De inzendingen zijn te bekijken op www.hofvantwente.nl/duurzaamheidsprijs. Op deze pagina kunt u ook uw stem uitbrengen. Iedere inwoner in Hof van Twente mag 1x stemmen. De winnaar van de Publieksprijs wordt bekendgemaakt bij de finale van de Duurzaamheidsprijs Hof van Twente. Tijdens de finale geven ook de winnaars van de juryprijzen een korte presentatie en kijken we hoe het met de gewonnen ideeën van de eerste editie tot nu toe is gegaan. De finale vindt plaats op donderdag 1 februari in het Parochiehuis in Delden vanaf 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Belangstellenden zijn daar van harte welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren