maandag 16 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tevreden gezichten tijdens derde Beursvloer Hof van Twente

  • zaterdag, 14 oktober 2017 19:59
  • Geschreven door 

‘Vandaag voor het eerst op de Beursvloer geweest. Was echt de moeite waard want we gaan leuke samenwerkingen aan.’ ‘Een hele mooie match gemaakt.’ ‘We hebben nieuwe contacten opgedaan waar we wat aan hebben.’ Een greep uit de reacties tijdens en, na afloop van de Beursvloer Hof van Twente op vrijdag de 13e oktober. In ruim een uur tijd werden er 68 matches gesloten tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties, actief in de Hof. Georganiseerd door de Hof van Twentse Uitdaging trok de beurs zo’n 120 bezoekers.

Mooie matches
In een prachtige ambiance van de Hofkerk in Goor werd, met gesloten beurs, gehandeld. Vertegenwoordigers van verenigingen, stichtingen, burgerinitiatieven en andere maatschappelijke organisaties kwamen naar de Beursvloer met hun hulpvragen. Bedrijven speelden daar op in. In plaats van een sponsorbijdrage konden ze deze organisaties nu helpen met diensten, spullen en mankracht. Zo maakte Barbara Trienen van Barbara Trienen Photography een match met Big Band Festival. Zij maakt een fotoreportage tijdens het Big Band Festival op tweede Paasdag 2018. Jos Duurland van St. Schaapskudde Hof van Twente was erg blij met de match die hij maakte met Haafkes Aannemingsbedrijf. ‘Zodra de schapen in het voorjaar lammeren, willen we daar graag dag en nacht bij zijn. Dan is het fijn dat we, ter plekke, ook kunnen slapen. Haafkes maakt hiervoor een bedstee in de schaapskooi. Als tegenprestatie verzorgen we voor het personeel van Haafkes een wandeling op de hei en vertellen we over de schaapskudde.’ Gildebor maakte tijdens de beurs meerdere matches met verschillende organisaties. Eén daarvan was een match met Seniorenvereniging Diepenheim. Voor deze vereniging steken de mensen van Gildebor de handen uit de mouwen en knappen, met het materiaal dat ze hebben, de jeu de boules banen op. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de 68 mooie matches die vrijdag de 13e gemaakt zijn! De bezoekers gingen dan ook met een goed gevoel naar huis. Deze Beursvloer was de derde op rij, georganiseerd in Hof van Twente.

De Beursvloer niet bezocht?
Kon u niet bij de Beursvloer aanwezig zijn maar wilt u wel iets aanbieden of heeft u een vraag? Via de website van Hof van Twentse Uitdaging kunt u uw aanbod of vraag indienen. Zij gaan hiermee vervolgens voor u aan de slag. Het hele jaar door matcht de Hof van Twentse Uitdaging vragen van maatschappelijke organisaties met het aanbod van bedrijven, actief in de Hof.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

autocustom.com.br

bef.nu