zaterdag, 28 november 2020 06:42

“Zonneboeren Hof van Twente” komen digitaal bij elkaar op maandag 7 december

Geschreven door

Gemeente Hof van Twente onderzoekt via een proefproject of er kleine zonneparkjes gerealiseerd kunnen worden binnen een agrarisch bouwvlak en/of op daken van deze erven. De afgelopen weken hebben zich 25 erfeigenaren gemeld die interesse hebben. Als vervolgstap organiseert de gemeente een digitale bijeenkomst. Deze vindt plaats op maandagavond 7 december om 20:00 uur.

Tijdens de bijeenkomst gaat de gemeente toelichten hoe we verder gaan met dit project en welke mogelijkheden er zijn.

Gelet op de COVID-19 maatregelen is het helaas niet mogelijk om fysiek hiervoor bij elkaar te komen. Daarom is de bijeenkomst van 7 december digitaal. De digitale bijeenkomst kan thuis via de computer of tablet gevolgd worden.
Erfeigenaren die alsnog interesse hebben om mee te doen aan het proefproject Zonneboeren en die de digitale bijeenkomst van 7 december willen bijwonen, kunnen contact opnemen met met Jeroen Overbeek: j.overbeek@hofvantwente.nl of 06- 11476639.

Laatst aangepast op vrijdag, 27 november 2020 13:43
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.