donderdag, 15 oktober 2020 20:12

Salut is er ook nu voor u

Geschreven door

Salut is er voor u, ook nu nieuwe maatregelen rondom Corona zijn aangekondigd. De medewerkers zijn tijdens kantooruren goed bereikbaar, rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Heeft u een vraag of behoefte aan een luisterend oor, dan wordt samen met u gekeken hoe u het best geholpen kunt worden. Veel medewerkers van Salut werken vanuit huis en zijn daar bereikbaar. Ook een afspraak bij Salut op kantoor of bij u thuis is mogelijk. Salut is telefonisch te bereiken op 0547-260053, via de app op 06-2089499 of per mail: info@salut-welzijn.nl

Laatst aangepast op dinsdag, 03 november 2020 18:51
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.