zaterdag, 22 februari 2020 17:27

Mark Escher presenteert zijn eerste single: 'Ik kom altied terug'

Geschreven door

Dat Hengeveldenaar Mark Escher Prins Carnaval in het naburige Goor is geworden, dat is u waarschijnlijk niet ontgaan. De keukenboer die zijn hart zowel aan Hengevelde als Goor heeft verknocht dat is ook geen geheim. Vanochtend presenteerde de Hengeveldse prins, die naast keukenboer ook zanger blijkt te zijn de eerste single genaamd 'Ik kom altied terug'.
Wij wensen Mark veel succes in je zangcarrière! Klik HIER voor het de presentatie die Mark vanochtend deed live in het gemeentehuis.

Laatst aangepast op zaterdag, 22 februari 2020 18:17
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.