Ook dit jaar houdt Twickel College Delden haar jaarlijkse Open Huis. Het evenement is vanwege de lockdown verplaatst van 26 januari naar dinsdag 9 februari. Helaas kan de school leerlingen van groep 8 en hun ouders niet fysiek ontvangen in het gebouw aan de Schoppenstede 19 in Delden. Er komt een virtueel alternatief. Houd hiervoor de website van de school in de gaten: www.twickelcollegedelden.nl.

“Dan sta je in een lege hal waar we vorig jaar nog met de benen uithingen”. Zo begint burgemeester Ellen Nauta haar nieuwjaarstoespraak. Zij geeft in haar boodschap aan dat 2020 een jaar was waarin alles anders ging dan we gewend waren. Ze spreekt haar complimenten uit aan alle mensen die, op welke manier dan ook, er weer het beste van maakten. Met de boodschap dat wij de lessen van het oude jaar meenemen naar het nieuwe en met een opsomming van lichtpuntjes sluit de burgemeester haar boodschap af.

vrijdag, 25 december 2020 10:16

Kersttoespraak burgemeester Ellen Nauta

Het wordt donker om ons heen. De kortste dag dient zich aan en de mist lijkt steeds dichter. We versieren onze huizen vroeg dit jaar. Extra veel licht in de kerstboom en extra veel glitter dat dit licht weerkaatst. Juist in dit jaar dat zo hoopvol begon en zo uitzichtloos lijkt te eindigen.
dinsdag, 22 december 2020 15:58

Salut Hof van Twente zoekt een Jongerencoach

Je kunt op enorm veel manieren impact maken. Maar hoe weet je wat bij je past en waar je goed in bent? Dat is precies waar jij als jongerencoach een jongere bij gaat helpen! Welzijnsorganisatie Salut is voor het nieuwe project Impacter op zoek naar jongerencoach.

zaterdag, 02 januari 2021 07:04

Lof voor de Hof, Hengelo onder niveau

De gemeente Hengelo scoort een hartstikke mooi cijfer in de verkiezing Fietsstad 2018. Hengelo scoort een 4 en dat is een mooi cijfer als je bedenkt dat je maximaal een 5 kunt halen. De gemeente Hengelo is blij met de score. ‘De investeringen in de fietspaden blijven dus niet onopgemerkt.’ Maar toch gaan in een specifiek geval de complimenten naar de Hof van Twente in tegenstelling tot de gemeente Hengelo!
Waar je als fietser van Bentelo naar Beckum over de Suetersweg fietst, voelt de eerste helft als veilig: Twee brede fietsstroken aan beide kanten van de weg. Tot het moment dat het grondgebied van de gemeente Hengelo in beeld komt! Vanaf daar wordt de automobilist uitgenodigd om het gaspedaal verder in te trappen. Dat in de winter waarin het vroeg donker wordt, veelvuldig de regen met bakken uit de lucht vals hetgeen voor het zicht niet bevorderlijk is!

Groen Links en D’66 van Hengelo schrijven in 2016: Hengelo het fietsen wil blijven bevorderen, stimuleren en (nog) veiliger wil maken. Fietsen een goede bijdrage geeft aan het streven naar duurzaamheid en gezondheid.
De onderstaande foto’s zeggen heel wat anders!

Pagina 1 van 165