Redactie WN

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Een paar centimeters sneeuw werden het maar, tot aan de middag. Maar het was voldoende voor een paar uur ongeremde winterpret in de straten van Hengevelde. Demi, Noud, Fayenn en Lott van de familie Leferink zijn de winnaars geworden van de slagroomtaart van Nollen met: De grootste sneeuwpop van Hengevelde! Voor 7.30 was er al ‘reuring’ aan de Markesingel, de kinderen konden niet wachten! Met heel het gezin is er gewerkt aan 2 sneeuwpoppen, 1 voor en 1 achter het huis! (Zie foto's onder)

KLIK HIER VOOR ALLE INZENDINGEN

Met een 6e plek in de weekscore heeft Johan Rosink wederom goede zakengedaan in de strijd om de eerste plaats in het algemeen klassement van de Marcel Keizer Eredivisie. Pascal Brunnekreef is weliswaar nog de lijstaanvoerder, maar gezien de eerste 2 scores van 2021 is dit slechts een kwestie van tijd. Vanmiddag om 16.30 gaan we verder, de aftrap is in Emmen dat thuis speelt tegen Vitesse.
Hieronder het algemeen klassement en de weekscore:

zondag, 17 januari 2021 06:52

Seizoen WHC voorbij?

Het Nederlands Handbalverbond (NHV) heeft besloten de competities niet meer te hervatten. Dat is het gevolg van de verlengde lockdown vanwege het coronavirus. Promotie en degradatie komen daardoor te vervallen. Daardoor is ook het seizoen voor de handbalsters van de Wegdamse Handbal Club ten einde. Voorzitter Tim Leferink:
’Inderdaad, wij hebben hiervan ook kennisgenomen. Over een week hebben we het erover binnen het bestuur en TC. Dan zullen we aansluitend een reactie geven als er nieuws is. Voor de binnensporten is er op dit moment nog geen vooruitzicht/ perspectief en volgen we uiteraard de richtlijnen en volgen wij ook de berichtgeving. Veel meer kunnen we op dit moment niet helaas”.

zaterdag, 16 januari 2021 06:58

Nick Lansink speelt voor 12,4 duizend man!

Bij volwassenen een ver van mijn bed show, maar  het in menig Hengeveldse woonkamer ging het signaal rond onder de jeugd: ‘Nick Lansink speelt met Royalistiq! Er zijn nu meer dan 12 duizend kijkers online! Op de vraag, hoe komt Nick hierbij was het antwoord: Dat weet ik niet maar Nick is wel ‘fucking goed!’ (KLIK HIER voor het filmpje)
Royalistiq is de naam waarmee Roy Beszelsen (1997) dagelijkse video’s op YouTube maakt. Sinds november 2015 is hij begonnen met het consistent uploaden van succesvolle video’s en staat hij inmiddels bekend als een snelgroeiend kanaal. Hij heeft het duizelingwekkende aantal van 856.000 volgers op Youtube!

Nick Lansink: ”Ik speelde Rocket League met Roy. Ik ben bij Royalistiq gekomen door dat ik via via gelinked ben aan Roy. Hij speelt vaak met zijn tweeën wedstrijden en nodigt daarbij iemand online uit. Zo kreeg ik 26 minuten van tevoren de vraag of ik diegene wilde zijn want:
“Nick is immers 'grand champion': klonk het in de uitzending! Echt gaaf! Royalistiq heeft op het moment 856 duizend volgers met zijn YouTube kanaal. We hadden op het hoogtepunt 12,4 duizend kijkers in de live uitzending!”

donderdag, 14 januari 2021 16:21

Mike terug naar het hoge noorden

Mike te Wierik heeft zijn keuze gemaakt en staat voor een terugkeer bij FC Groningen. De club en de verdediger zijn het eens geworden over een meerjarig contract.Te Wieriks club Derby County kampt met financiële zorgen en wil de 28-jarige verdediger graag van de loonlijst schrappen. Indien Groningen en de Engelsen erin slagen hun mondelinge afspraken op papier te zetten, staat niets een transfer meer in de weg. Daarmee gaat Te Wierik terugkeren bij de club die hij een half jaar geleden nog verliet. Toen hij bij Derby County tekende was Phillip Cocu er trainer. Na het ontslag van de Nederlander verdween de Twentse verdediger echter uit beeld. Te Wierik stond ook in de belangstelling van Heracles Almelo, Fortuna Sittard en FC Sankt Pauli.

 

 

 
Pagina 1 van 1097