woensdag, 16 oktober 2019 20:28

Prijswinnaars Bentelo in Bedrijf bekend

Geschreven door

Tijdens de open bedrijvendag Bentelo in Bedrijf op 6 oktober konden bezoekers stempels verzamelen op alle vier de locaties, met de logo’s van verschillende bedrijven erop afgebeeld. Wanneer ze alle stempels hadden verzameld, maakten ze kans op een prijs. Deze werden aangeboden door de deelnemende bedrijven van de winactie. In totaal deden er 55 bezoekers mee aan de prijsvraag.

Bezoekers kregen bij aanvang een flyer met daarop de route en de uitleg van de prijsvraag. Per locatie konden ze vier stempels bij de bar of drankpost laten stempelen op de kaart. Nadat ze de stempels hadden verzameld, moesten ze de goede bedrijfsnamen onder het bijbehorende logo schrijven. Wanneer ze dit hadden gedaan konden ze de flyer inleveren bij op een van de drankposten. Distel Boerderij, Dier en Tuin, Kortier Mechanisatie, Robor Electronics, Delma Production, Kwekerij Visschedijk, Wijngaard Hof van Twente en Vlees & Partyservice Rob Kleinsman, hebben voor de winnaars een prijs beschikbaar gesteld. De deelnemende bedrijven feliciteren de winnaars van harte en zij kunnen hun prijs op zaterdag 19 oktober om 11.00 uur ophalen bij Distel Boerderij, Dier en Tuin aan de Bentelosestraat 69 te Bentelo.

prijswin3

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.