Meer bezoekers dan vorig jaar op zonovergoten Midzomerfeesten Bentelo

Bentelo kan terugkijken op een succesvol verlopen weekend. Vier dagen lang wisten feestgangers de Midzomerfeesten Bentelo goed te vinden. Alle dagen waren er meer bezoekers dan vorig jaar, mede dankzij het prachtige weer.
Donderdagavond kwam het hele dorp gekleed in Dirndl en Lederhose naar het Blau Weiβen Fest. Met DJ der Pauli en Wir sind spitze zat de sfeer er meteen goed in. De vrijdagmiddag startte zoals altijd met de kinderfeesten. Nieuw dit jaar was de ouderenmiddag. “Dat was een goede keuze. De vele oudere bezoekers genoten van het optreden van mannenkoor Germania”, aldus het bestuur. Beter weer voor de Vri-Mi-Bo konden ze in Bentelo niet wensen. Buiten was er eerst muziek van de MoNoMaN oNeMaNbaNd waarna het feest verder ging in de tent met Vossenjacht.
 

Zaterdagmiddag streden de Bentelose buurten op sportief, educatief en creatief gebied tegen elkaar tijdens de Funny Noaber Games met De Bunte als grote winnaar. De jeugd ging zaterdagavond los op de beats van Bizzey, De Partysquad en Donfetti. Bezoekers met een andere muzieksmaak konden in de kleine tent terecht bij Kenny Dan en De Boetners.

Zondag was iedereen al weer vroeg op voor de Crazy Car Crash met de inmiddels vertrouwde Banger-Race en de Auto Rodeo. Dit autospektakel trok met deze zomerse temperaturen meer bezoekers dan vorig jaar. Op het feestterrein was van alles te doen voor de jongste bezoekers, van ballenbak tot schminkhoek. Jan Keizer & Anny Schilder, Saints ’n Sinners en Vezpa kregen beide tenten volledig op de kop en zorgden voor een mooie afsluiting van een geslaagd weekend.