maandag 16 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Opgepast: Verdachte vorm van verkoop aan de deur in Bentelo

  • maandag, 07 augustus 2017 21:21
  • Geschreven door 

Vanavond kreeg de redactie via meerdere wegen berichten over kinderen van Afrikaanse afkomst die koeken kwamen verkopen aan de deur in Bentelo. Bewoners vonden het maar verdacht aangezien ze meer leken te letten op de huizen en kijken waar in te kunnen breken dan dat er wat verkocht werd. Bij één van de bewoners lag ineens een pak koeken bij huis. De politie is vervolgens gewaarschuwd en neemt dit serieus. Graag dus met elkaar alert blijven en mocht dit ook bij u voorkomen graag direct contact opnemen met de politie. Noteer wel de kentekens en maak desnoods foto's van de verkopers zodat het signalement bekend blijft.

Laatst aangepast op maandag, 07 augustus 2017 21:25
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

http://bef.nu/index.php?nlwueq=1-btc-free-hack farmers fitbit charge 2 reviews sites