donderdag, 26 november 2020 16:56

Hennepkwekerij ontmanteld in Bentelo

Geschreven door

In Bentelo is donderdagmiddag 26 november een woning ontruimd in de Boekweitstraat. In het pand was een hennepkwekerij  actief. Wat dit zo bijzonder maakt, is dat er op dat moment geen aanhoudingen zijn verricht. Het is onbekend of er op het moment van aankomst van de politie mensen in het pand aanwezig waren.
Het totale aantal planten is geschat op ruim 400. Er waren ook medewerkers van netbeheerder Enexis aanwezig. Agenten ontdekten dat er illegaal stroom werd afgetapt.

Laatst aangepast op donderdag, 26 november 2020 22:16
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.