Carnaval 2015 Bentelo met Prins Tom I van C.V. De Hagmöll’n Lummels

Afgelopen zaterdag vond de Gala Revue Avond van Carnavalsvereniging De Hagmöll’n Lummels weer plaats. De zaal van residentie Café Spoolder was uitverkocht en in het voorcafé was het gezellig druk. De maxidansmarietjes hadden de eer om de avond te openen met een spetterend optreden, waarna de mini’s volgenden met een knallende nieuwe dans. Daarna volgenden er vele optredens, waaronder een bezoekje van een stel bananen en krokodillen door de familie van Prins Wouter I, het ludieke afscheid van Prins Wouter I en Prinses Tjardy door de buurt en een anekdote van fraulein An over een bezoekje aan het Oktoberfest in Munchen samen met haar man Jan. Eén van de nieuwe leden van de Raad van 11 heeft een dagje meegedraaid in de Dagwinkel en moest daar een aantal opdrachten van de raadsleden vervullen, welke op hilarische wijze werden getoond in een filmpje. Daarnaast gaf de Raad van 11 ons een kijkje in het Bentelo van 2030 aan de hand van een creatieve en ludieke toekomstvisie. De mannen van de Prinsengarde hadden een aantal prachtige sketches gefilmd onder de naam “Komt een Prins bij de Dokter” en de tennismaten van Prins Wouter I lieten ons zien hoe het er met Prins Wouter I op de tennisbaan aan toe gaat. Tot slot hebben we nog een kijkje mogen nemen in de keuken van het nieuwe wokrestaurant in Bentelo genaamd Wah Woi Hem, waarbij verschillende Benteloërs op hilarische wijze werden nagespeeld en eten af kwamen halen bij dit bijzondere wokrestaurant. Elles Kroeze wist de avond feilloos aan elkaar te praten.

Na alle ludieke en hilarische sketches was het tijd om afscheid te nemen van Prins Wouter I en Prinses Tjardy en na een aantal bijzondere liefdesbrieven werd de  nieuwe Prins Carnaval 2015 bekend gemaakt: Prins Tom Nijland en zijn prinses Irene, en wordt er dit jaar carnaval gevierd in Bentelo onder het motto:

Amor, Valentijn of Cupido, Prins Tom brengt carnaval dit jaar in de romantische sfeer, onder het motto: “love is in the air”!

Na het hoogtepunt van de avond ging het feest nog vele uurtjes door en kunnen we zeer verheugd vooruit kijken naar Carnaval 2015 met Prins Tom I. www.carnavalbentelo.nl