zondag, 23 februari 2020 14:29

Bentelo kijkt tevreden terug op XL Carnaval

Geschreven door

Dit jaar voor het eerst naar de grote tent met carnaval. Rond de 1700 bezoekers wisten de tent aan de Bentelosestraat te vinden met artiesten als Zanu, Jody Bernal, Traffassi en Def Rhymz. Namens de organisatie Eddy Kerkveld: "De avond is vlekkeloos verlopen! De verwachte grote toestroom XL Carnaval mede mogelijk gemaakt door taxi TD uit Hengevelde, top geregeld! Het enige wat we niet in de hand hadden waren de weersomstandigheden, maar alles zat onder zeil, dus geen probleem. Zoals we er nu over denken gaan we volgend jaar zeker op herhaling!”

Raymond ter Doest: “Het is inderdaad allemaal prima verlopen. Wij hebben hoofdzakelijk Hengevelde en St Isidorushoeve gereden in verband met het slechte weer”.

Hoe zagen de bussen eruit naderhand?
Raymond ter Doest: Dat viel gelukkig mee, er lagen voldoende oprij platen. En de bezoekers moesten een stukje over de weg lopen voordat ze bij de bus waren. Dus aan deze kant geen stress of bijzonderheden verder!”

b c 2

 

b c 3

Laatst aangepast op zondag, 23 februari 2020 14:37
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.