Geen evenementen tot 1 september betekende ook geen Midzomerfeesten Bentelo dit jaar. Toen de tranen waren gedroogd en dit nieuws was verwerkt, heeft het bestuur toch even de koppen bij elkaar gestoken. Het eerste weekend juli net zo stil voorbij laten gaan als de meeste weekenden de afgelopen periode, dat leek hen geen optie.

Coronatijd of niet, café Spoolder uit Bentelo had het maar wat druk mee afgelopen zondag!  (ZIE DIT FOTOALBUM) Nick Spoolder: “Fietsliefhebbers uit plaatsen als Bentelo, Beckum, Zeldam/Wiene, Rekken, Hengevelde, en vast nog wel meer plaatsen waren van de partij zondag. Rond de 200 deelnemers hebben de weg gevonden richting Bentelo deze Hemelvaartsdag. De deelnemers waren allemaal heel enthousiast. Ze vonden de route heel mooi; het lunchpakket voor onderweg beviel goed en ook het asperges-diner wat afgehaald diende te worden viel in goede aarde. Dus al met al dik tevreden. Iedereen was enthousiast dat we dit organiseerden zondag. Mensen zijn gewoon blij dat ze eindelijk wat kunnen doen denk ik!”
zaterdag, 25 april 2020 09:01

Linda 50 jaar!

Een bijzondere verjaardag voor Linda Leus, want zij is in coronatijd 50 jaar geworden. De buurt heeft de Morsmanstraat op ludieke wijze versierd voor de Sarah van Bentelo. Ook namens de redactie van harte proficiat!

De beren van HofActief zijn al even op reis door de Hof van Twente. De andere HofActief beer is samen met de buurtsportcoaches Tim en Ilke meegereisd naar Bentelo. Hij mag hier een weekje logeren om jullie allemaal te verwelkomen. Ook hier hebben ze een rondje Bentelo gemaakt, maar waar logeert hij momenteel en waar zijn ze geweest? Kunnen jullie hem vinden? Maak een leuke/grappige foto met de Hof Actief beer  en post hem onder het bericht op Facebook van HofActief (KLIK HIER). Alle inzendingen maken kans op een lekkere ijsbon Kun je niet op Facebook, mail je foto dan naar hofactief@gmail.com

Succes met de hof actief berenjacht. Wacht er niet te lang mee, want volgende week gaan ze weer uit logeren in Delden en Hengevelde.

Wil je de uitleg op video zien? Bekijk dan op DEZE video.

dinsdag, 07 april 2020 10:17

Man steelt slush puppy-machine in Bentelo

Vorige week donderdag heeft de politie een man aangehouden na het stelen van een slush puppy-machine (een machine waarmee een ijsdrankje van water en siroop kan worden gemaakt) in Bentelo. De man fietste op de weg tussen Delden en Bentelo en trok een karretje met zich mee. Toen de man een bedrijf passeerde, vroeg hij of het karretje met de slush puppy-machine en een doos met glazen daar even achtergelaten kon worden. Medewerkers van het bedrijf vertrouwden het zaakje niet en schakelden de politie in, die vervolgens al snel tot de conclusie kwam dat zowel het karretje als de slush puppy-machine én doos met glazen waren gestolen bij restaurant Eastern Plaza in Bentelo. De man – een bekende van de politie – werd daarop aangehouden.

Pagina 1 van 55