zaterdag, 16 november 2019 23:41

Nieuwe prins de Höftemennekes gepresenteerd!

Geschreven door
Vanavond is de nieuwe prins de Höftemennekes gepresenteerd: Edwin Tuinte! Hij treedt daarmee in de voetsporen van vader Hennie die in het jaar 1975-1976 de scepter zwaaide! (ZIE DIT ARTIKEL)  De belangstelling voor dit nieuws was dermate groot dat de site door overbelasting geruime tijd offline was!
Middels een veiling werd de nieuwe hoogheid vanavond bekend gemaakt. Patrick Broshuis, Jan Semmekrot, Stephan ter Doest, Don Wentink, Maurice Workel en Edwin Tuinte werd gesommeerd om te gaan staan voor het startbod van 50 euro. Een voor een vielen de kandidaten af en zo bleven er nog 2 over. De vraag kwam voorbij als wie wil het worden en tellingen als: Hij heeft 2 kinderen. Wie heeft er een bril: In ieder geval de prins? Het zou iemand worden met een bril….
Het juiste antwoord is dus inmiddels geschiedenis! (FILMPJE van de opkomst) 
KLIK HIER voor een fotoalbum van de Prinswisseling
gvd
Laatst aangepast op maandag, 30 december 2019 12:52
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.