woensdag, 13 november 2019 21:14

Thea Raanhuis wint boek van Gijs Eijsink 'Hoe mooi is Twente wel niet'

Geschreven door

Afgelopen vrijdag presenteerde Wegdammer Gijs Eijsink zijn nieuwste boek, genaamd "Hoe mooi is Twente wel niet". Op Facebook deelden we het bericht over de presentatie met de medeling dat je op de Facebookpagina van Wegdamnieuws een exemplaar kon winnen door het bericht te liken en te delen. 20 lezers namen de moeite om het bericht te delen, waaronder Thea Raanhuis. Zij is de gelukkige winnaar van een exemplaar van het boek 'Hoe mooi is Twente wel niet'. Van harte gefeliciteerd, wij nemen contact met je op!

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd. Het boek is te koop voor € 22,50 bij onder meer de Bazar van Jon. Leuk voor jezelf of als presentje bij de komende feestdagen!

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.