zaterdag, 19 oktober 2019 06:41

Zondagmiddag 20 oktober Volksmuziekmiddag verplaatst naar Sint Isidorushoeve.

Geschreven door
A.s zondag Oktoberfeest Haaksbergen met medewerking van die Stadlfreunde en Die Neuen Oberkrainer van Haaksbergen verplaatst naar Café Dwars in de Isidorushoeve.
Oorspronkelijk was het de bedoeling om het eerste originele Oktoberfeest voor een jaartje meer te vieren in het houten Schutterij gebouw aan de Scholtenhagenweg 40B in Haaksbergen.Doordat de gemeente op het laatste moment geen toestemming gaf om het evenement door te laten gaan, moest het Oktoberfeest uitwijken naar een andere locatie.
Dit zal zijn bij Café Dwars in de Isidorushoeve a.s.  Zondag 20-10-2018 aanvang 14.00 uur.
Komt u toch naar Haaksbergen bij het Schutterijgebouw, dan kunt u tot kwart voor 2 gratis met de bus mee naar Café Dwars in Sint Isidorushoeve.De bus gaat rond kwart voor 6 weer retour parkeerplaats Schutterij gebouw.
Gaat u rechtstreeks Café Dwars Goorsestraat 219 Haaksbergen, in de Isidorushoeve t.o. de kerk,a.s.  zondag 20-10-2018. De entree is € 7.50.
Aanvang 14.00 uur, verwachte eindtijd rond 17.45 uur. Entree aan de kassa € 7.50.

Die Stadlfreunde, Die neuen Oberkrainer maken er een gezellige Volksmuziek middag van. Met grote dank aan Café Dwars!  Komt u ook?  Info 0547-333264.
 
Laatst aangepast op zaterdag, 19 oktober 2019 06:47
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.